writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

03.08.2009, 16:15

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Zala vse najboljše za 1. mini RD tudi od naju!
Čas res beži, Ema bo kmalu stara 9 mes.
Mi pa smo se pred pol ure vrnili z malih moravc. Ema je uživala 100 na uro, ni niti minute spala samo v bazen je gledala pa z rokico kazala! Zdaj pa spi ko top!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

clock-img

03.08.2009, 16:27

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Eno ? - Kero kozmetiko uporabljate za otroke/bejbije?
Glih sem dobla en mail, kjer je največ kritik na kozmetiko od Eucerina (ki ga BTW prodajajo v lekarni - za lubiko sem jo kupila tudi jaz, kremo za sončenje namreč) in Nivee. Za otroka je baje najboljša kozmetika od WELEDE. Zdaj pa bodi pameten ob vsej tej poplavi informacij!

clock-img

03.08.2009, 16:43

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Spet dež.......

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 3.8.2009 16:53:53 >

clock-img

03.08.2009, 17:04

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dež?

daj ga še malo sem pošlji.... imamo čisto požgano travouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.08.2009, 17:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mamamajča imaš ZS

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.08.2009, 17:25

clock-img

donna22

pencil-img

2185

mihi78 in pondelak, hvala user posted image

Mihi, glede kozmetike: jaz za maličko uporabljam Niveo, pa še zaenkrat nisem čula, da bi blo kaj narobe user posted image Moram rečt, da obožujem Niveo, tudi sama imam skorajda vso kozmetiko od Nivee user posted image

clock-img

03.08.2009, 19:28

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

jaz mam pa najrajši bubchen...mi je fajn,pa od drugih strani sem tudi same pohvale slišala...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

03.08.2009, 19:33

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

nam pa bubchen niti mimogrede ne odgovarja.imam pa polno dm bonov za to kremo -veliko pakiranje. moji pupi imata po tej kremi takoj vneto rito.  ce rabi kuser posted image atera bone naj mi javi.

Stella in Pia

clock-img

03.08.2009, 19:34

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

tu je se nekaj drugih bonov ce kateri kaj odgovarja..........naj kar sporoci.

Stella in Pia

clock-img

03.08.2009, 20:21

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

no za ritko jaz tudi nimam bubhena ampak bebival...pa ji zelo odgovarja,,,,bubhenova pa ji je sušila kožo...

clock-img

03.08.2009, 20:52

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

jaz mam pa najrajši bubchen...mi je fajn,pa od drugih strani sem tudi same pohvale slišala...

se podpišem pod to user posted image meni ful lepo diši, pa tudi Maruši očitno ustreza...

clock-img

03.08.2009, 20:54

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Aja, če se kateri da, lahko glasuje za našo Marušo

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=3&Itemid=220#category

Možnosti za zmago sicer nima, pa vseeno.... itak je moja največja zmagovalka user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2009, 21:38

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem.
Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam!
Naj se zbudi in pride čimprej  domov.
Hvala vam!

clock-img

03.08.2009, 21:48

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem.
Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam!
Hvala vam!

Držimo pesti in upamo na najboljše user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2009, 22:02

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Hvala vam!

Držimo pesti in pošiljamo mnogo mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.08.2009, 22:19

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mamamajča user posted image user posted image user posted image

drži se tega kar imaš napisano v podpisu....

Ada vas ´ma rada!

clock-img

03.08.2009, 22:23

clock-img

ada2

pencil-img

7402

glede kozmetike... jaz imam sampon od nivee, kremo za ritko bebival, olje navadno mandljevo (rafuza iz lekarne), mleko za telo pa tudi od nivee. za večja otroka imam bubchen ali mullerjevo znamko, ali dm.
sem pa zadnič sprobala testerček od welede in mi je bil všeč, tako, da je čisto možno, da kupim naslednjič to.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.08.2009, 07:47

clock-img

mihi78

pencil-img

683

mamamajča, tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj ati čimprej okreva!

Jaz bom tudi še sprobala kako stvar od Welede pa da vidimo.

clock-img

04.08.2009, 07:52

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Vidim, da sem prva danes zjutraj! Kavico sem že spila. Tu pa še ena za vas, zaspanke user posted image !
Ema se zbudi ob 6, ne glede na to al gre spat ob sedmih al devetih. Je pa dnevno spanje, ponavadi, boljše, če gre spat pozneje.
Priznam, da mi tista pasja vročina res ni pasala ampak dež pa še manj. Je bilo ponoči pri vas hudo? Na Ptuju je blo kar fajn neurje, odneslo nam pa ni nič - še je vse na svojem mestu!

clock-img

04.08.2009, 08:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

user posted image

jaz bi mela za hippov čaj, prosim!

clock-img

04.08.2009, 08:37

clock-img

Anonimen

no pa bomo zgleda celi dan notriuser posted image . res paše malo ohladitve ampak dežuser posted image
mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 08:39

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Hvala!

Mi zdaj ravno gremo v klagenfurt, pa zvečer javim, kako je!
Hvala vsem za podporo!

clock-img

04.08.2009, 10:46

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

mamamajča-upam da bo s tvojim očetom še vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 11:00

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ok deja
kak ti ga lahko dostavim ali dam

Stella in Pia

clock-img

04.08.2009, 12:52

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

mamamajca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ata, da bo vse ok. držimo pesti.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem