writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

12.08.2009, 19:06

clock-img

donna22

pencil-img

2185

mamamajča, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 20:43

clock-img

mihi78

pencil-img

683

mamamajčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

clock-img

12.08.2009, 20:50

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

mamamajca superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

clock-img

12.08.2009, 20:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image user posted image  mamamajča super, zdaj boš tudi večkrat lahko šla na obisk, ko bo bliže, ne? joj, upam, da bo kmalu čisto prebujen, pa da ne bo kakih hudih posledicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2009, 21:05

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: ada2
joj, upam, da bo kmalu čisto prebujen, pa da ne bo kakih hudih posledicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam!
Ne vem, če naj bom vesela, al bi jokala.
Govoriti ne moreuser posted image
Ne vejo zakaj ne vidi... Saj se bo sčasoma porihtalo, ne.....user posted image
Kak ga mam rada..... komaj čakam, da ga vidim...

clock-img

12.08.2009, 21:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.08.2009, 21:08

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ja, pa res! Saj je prišla že včeraj boljše volje domov, ker je vidla, da se nekaj počasi premika.
Danes je ostala tamin bo do petka, potem gremo po njo. Ji je pa zelo hudo, ko mu ne more pomagatiuser posted image

clock-img

12.08.2009, 21:11

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuper da je bolše!! to pa se bo vse porihtalo! ne more se vse v enem dnevu. krasno resuser posted image user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

12.08.2009, 21:13

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ej punce... a ste za akcijo? dajte poiskat eno svečko doma, kakšnokoli, lahko tiste male čajne, dišeče, ali za na torto, če ni drugih, pa prižgimo vse danes svečko in jo dajmo na okno za angelčka od moje prijateljice in za srečo za mamamajčinega očeta. pa baje bodo danes zvezdni utrinki... meteorni dež ali nekaj takega, gremo malo v nebo zijat, pa pošiljat lepe misli in želje k očetu od mamamajče....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2009, 21:20

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ata!!!!!!!!!!!
ada, to si pa dala super idejo..... pa dajmo....user posted image user posted image

uživajte jutri, veselo pišite, da bom mela v petek kaj za brat. ker mene jutri ni, juhuhuuuu, grem malo se skopam v morju- po 4 letih

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

12.08.2009, 21:22

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

pri meni že gori, vse te dni, danes tudi za angelčka!
In ada- hvala!

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 12.8.2009 21:23:09 >

clock-img

12.08.2009, 21:23

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

tudi pri meni! user posted image

petra uživajte kolko se da!

clock-img

12.08.2009, 21:26

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ada sem ti pozabla rečt da mi kmetija fajn špila od kar sem šla na fb preko explorerja in ne prek mozzille user posted image zdaj mi pa dela vse brez da bi se user posted image poleg

clock-img

12.08.2009, 21:28

clock-img

trezika

pencil-img

3981

SVEČKA ŽE GORI user posted image

mimogrede, ada super ideja user posted image

clock-img

12.08.2009, 21:29

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pri nas tudi že gori svečka na balkonu, za zvezdne utrinke pa bo treba malo počakat zgleda, da se oblaki prestavijo... če se pa ne bodo bom šla pa ven za hišo gledat, ker ravno tu, ko se z balkona vidi, je oblačno.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2009, 21:32

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

piše, da se bo najbolj vidlo po 23. uri

clock-img

12.08.2009, 21:36

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

babike jaz grem počasii ker moje dete vstaja ob 6h od kar smo iz morja user posted image user posted image in sem jaz ju3 na vrsti da vstanem poleg njega ker danes je ati user posted image

clock-img

12.08.2009, 21:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

piše, da se bo najbolj vidlo po 23. uri

ja, sem šla zdaj še 1x gledat... bom šla po 23 ven, za hišo, tam tudi ne bo toliko motila ulična razsvetljava.

ko sem pa mojemu predlagala, da bi se kam zapeljala z avtom, da bi bolje videla pa je samo brezasto pogledal.... user posted image user posted image user posted image  pa taka romantikauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2009, 21:49

clock-img

katka37

pencil-img

1792

mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , počasi bo šlo vedno na boljše

ada, velja, pa svečki na naši terasi gorita, pa žal mi je za tvojo kolegico in njenega angelčka, vem kako ji je, sem sama tudi dala to skozi

tin pa nocoj spet slabše, zdaj ni hotel zaspati, samo bi visel na meni, vsaj vročine več nima, sem že cela neka živčna od vsega, ko mu ne morem pomagati pa ga boli

sedim sama zunaj za računalnikom, pijem jegera in pečem pico v picopeku šele zdaj, ker tin ni prej zaspal, pride katerauser posted image

clock-img

12.08.2009, 21:52

clock-img

katka37

pencil-img

1792

monchy, lepo spite, pa naj timon jutri vsaj do sedmih potegne

clock-img

12.08.2009, 21:56

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

sedim sama zunaj za računalnikom, pijem jegera in pečem pico v picopeku šele zdaj, ker tin ni prej zaspal, pride katerauser posted image

dobra si ti....

tin user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2009, 22:01

clock-img

ada2

pencil-img

7402

jaz sem se tudi zdaj preselila na prenosnika in na balkon....

katka ti pa ne draži s pico, ker me kar mika, da vzamem pivo iz hladilnika pa pridem tja dol do vas... a imate fejst razsvetljeno? se bo videl meteorski dež?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

12.08.2009, 22:06

clock-img

katka37

pencil-img

1792

fučka se meni za dež, mi je lepo tudi brez njega, ajde, prileti na metli user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz s svojo danes ne letim, ko pijem

clock-img

12.08.2009, 22:06

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

user posted image ada, če ti si z ormoža? Jaz sem vedno mislila, da s ptuja....
te ti mojo mamo tak poznaš, če v ormožu nakupuješuser posted image

clock-img

12.08.2009, 22:10

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

fučka se meni za dež, mi je lepo tudi brez njega, ajde, prileti na metli user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz s svojo danes ne letim, ko pijem

metla je na servisu... so mi dali sesalec za nadomestno vozilo, pa ga ne obvladam dovolj dobro za vožnjo ponočiuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem