writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

25.08.2009, 08:14

clock-img

tatly

pencil-img

3949

oj.vceraj zvecer je stella zgubla ze 2 pradedeka odkar se je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
petra ograjice jaz nebi mela zarad tega ker lahko samo se visje pade

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

25.08.2009, 08:16

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

dobro jutro user posted image mi smo pa že tretji dan spali do pol osmih user posted image kar ne morem verjet user posted image

petra to se je meni tudi zgodlo, ampak mi je iz petleka zlezo pa sedo poleg postele ko sem se zbudla user posted image hb da tudi ni nič blo .. evo za pikico od Timona user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image  ja saj hb, da je vse ok, da se niti ni drla, te se že ni fejst vdarla. pa da je na roke priletela, ne na glavo. joj, kak sem se strašla, tak da so sosedi vena mene čuli, kak sem se zdrla. aleš je pa bil v nočni, in še mu jaz, koza, sms pošlem, te pa takoj napad, naj jo čuvam. jah halo, seveda da jo čuvam, samo sem bla res zmatrana in sem trdno spala. zaj pa morem do večera nekaj stuhtati

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

25.08.2009, 08:22

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj.vceraj zvecer je stella zgubla ze 2 pradedeka odkar se je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image
petra ograjice jaz nebi mela zarad tega ker lahko samo se visje pade

tatly, to kaj si včere pravla??

ja saj jaz je tudi nebi mela, samo kaj pa naj celo noč bedim, da mi nebo dol pala? nevem, kak jo naj zavarujem. pa sem mela pojšter na koncu, pa ga je dol vrgla.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

25.08.2009, 08:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

tatly kateri pradedek? tisti, ki ga jaz poznam? iskreno sožaljeuser posted image

petra poskusi navadit Tio, da bo spala v petleku, pa čisto dol spuščeno dno, ker če boš samo tisto nizko ograjico nabavila bo itak splezala čez.

morrak kdaj se torej dobimo? pa jaz bi bila bolj za park, glede na to, da so najini otroci že večjiuser posted image  pa obvezno mi povej, če se dobimo dopoldan ali popoldan, da vidim, če zadržim adama doma. sem mu povedala, da prideta alex in pridna lana pa je čisto navdušen, ima že neke plane za alexa user posted image user posted image  (pesek)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.08.2009, 09:07

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

tatly od dejana dedek? user posted image sožalje

petra veš kak mam jaz. stranico od petleka dol vzeto,zraven k postelji potegnjeno in ne more nikam past pa še v petleku lepo spi in se naspiva midva pa on. zdaj niti noče več spat na postli.. tak boš najbol ziher da ti ne bo mogla dol past

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

25.08.2009, 09:46

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

tatly, sožalje!

clock-img

25.08.2009, 10:21

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

tatly sožalje tudi od mene user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

25.08.2009, 10:25

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

če bi mogoče katera----- se zahvaljujemuser posted image

http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=39386

clock-img

25.08.2009, 11:57

clock-img

tatly

pencil-img

3949

ada ne od dejana dedek je umrl

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

25.08.2009, 12:12

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

tatly, ka pa tvoj dedk- je v redu? ga vidiš kaj?

clock-img

25.08.2009, 12:14

clock-img

tatly

pencil-img

3949

maja-ja ga vidim ja,je ok,zdaj cez poletje je doma pol pa gre nazaj v dom
kak pa je zdj z tvojim atom

clock-img

25.08.2009, 12:37

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

tatly od dejana dedek? user posted image sožalje

petra veš kak mam jaz. stranico od petleka dol vzeto,zraven k postelji potegnjeno in ne more nikam past pa še v petleku lepo spi in se naspiva midva pa on. zdaj niti noče več spat na postli.. tak boš najbol ziher da ti ne bo mogla dol past

tak kak maš ti nareto za Timona, se mi dopade. samo nevem, če bi na tiinem petleku ležišče šlo tolko dol, da bi blo v isti višini s posteljo. edino če bi aleš dodatne luknje naredo, samo kaj če on ni maher za take stvari... te še sto let nebo mela ležišča niže spuščenegauser posted image  pa ne, da bi kaj slabega  s tem mislila, samo on pač ni za take stvari delat, bog pomagaj. user posted image

clock-img

25.08.2009, 12:56

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dan!
Midve sva danes špinačo jedli.... me je kr presenetila kako jo je fejst jedla user posted image

tatly iskreno sožalje

morrak kako smo zmenjene za jutri?

petra HB da se ni preveč udarla... js Maruše sploh ne upam met na najini postelji ko spim ker je čist preveč divja....

monchy tvoj Timon je pa pravi umetnik user posted image user posted image

clock-img

25.08.2009, 13:00

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trezika mislim, da ima morrak danes zobarja... bom jo popoldne probala poklicat, če se prej nič sem ne javi, pa se boma zmenile, potem pa javim sem.

jaz sem pa tak lačna, da vse že pečeno vidimuser posted image  sva z nušo pospravljale njeno sobo, pa sploh nisem vidla kolko je že ura... zdaj še samo počakam, da se meso do konjca speče, pa solato zamešam, pa hitro jestuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.08.2009, 13:13

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika mislim, da ima morrak danes zobarja... bom jo popoldne probala poklicat, če se prej nič sem ne javi, pa se boma zmenile, potem pa javim sem.

jaz sem pa tak lačna, da vse že pečeno vidimuser posted image  sva z nušo pospravljale njeno sobo, pa sploh nisem vidla kolko je že ura... zdaj še samo počakam, da se meso do konjca speče, pa solato zamešam, pa hitro jestuser posted image

velja...pa dober tek user posted image

clock-img

25.08.2009, 13:40

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

KAJ NAJ NAREDIM Z MOJIM OTROKOM?????
Je: juhe, kroglice, testenine, pomfri, jajčko, medaljončke...

Potem se pa konča.
Tak je bil priden, zdaj ga pa nekaj piple. Ma zgleda tako obdobje.
Še to kaj ma rad, ne bo sam dal v usta pa fertik. In se vsak dan za mizo deremo, jočemo, kregamo...

clock-img

25.08.2009, 15:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.08.2009, 16:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

evo zobarja sem rešla
jaz lahko jutri dopoldan, v četrtek dopoldan in petek dopoldan
zmente se in ada ti mi javi

pa pa, se gremo potepat

aja pa pri frizerju sem bla tudi user posted image

ja šeficauser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.08.2009, 18:29

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

morrak-opa nova frizurca...user posted image

clock-img

25.08.2009, 19:02

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trezika kak zdaj? kdaj se dobimo? da vem morrak javitiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.08.2009, 19:16

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Še pozdravček od mene. Emo je že vrglo.
tatly, sožalje. Jaz sem tudi bla včeraj na enem pogrebu. Umrl je zelo dober prijatelj moje svakinje, star 39 let. Groza.
petra, ema tudi spi poleg mene pa me je tudi strah, da bo padlauser posted image .
maja, moj nečak bo star 3 leta pa tudi zadnje čase štrajka pri hrani - samo se dere "daj mi momota" (monte) za drugo niti čut nečeuser posted image .
Pa soseda je rodila - tudi Emo, težko 4100g pa 53cm veliko.user posted image
Drugače vse po starem, mamo se lepo, Ema vsak dan pokaže kaj novega, mami in ati pa se čudita in ploskata!
Lep večer!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

clock-img

25.08.2009, 19:42

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika kak zdaj? kdaj se dobimo? da vem morrak javitiuser posted image

js jutri dopoldan žal ne morem user posted image sn včeraj napisala pa verjetno nista videli (imava servis ob 10 dopoldan)... se bosta očitno brez naju morali zmenit... če pa lahko morrak popoldan jutri potem pa prideva...žal...

clock-img

25.08.2009, 21:18

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trezika kaj pa v petek dopoldan?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

25.08.2009, 21:23

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

nič grem počasi se spat spravit...

< Sporočilo je popravil pondelak -- 25.8.2009 21:24:25 >

clock-img

26.08.2009, 07:07

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutroo!!

user posted image user posted image user posted image  za vse
gnes pa sem jaz mela blodnje pret kak sem šla spat, sem v stanovanju čula mijavkati mačka. še aleš niti ni začel delati, ki je šel v nočno, pa je že dobil sms, da me je strah.user posted image  zaj je pa prišo domov, in me zajebava, da nemre iti spat, da more prvo mačka v stanovanju poiskati. katastrofa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem