writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.09.2009, 09:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.09.2009, 10:39

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutro
morrak, hvala za kavo.
mi smo že bli v trgovini, tia zaj spi, jaz pa že kuham. ati pa nama je odišo gledat nekam, ki majo tekmovanje v ribičiji. te pa se najemo, pa na obisk k babici k tomažu...

lepo nedeljo  vam želim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

06.09.2009, 10:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ADA ali katera druga...imaš naslednji teden popoldan čas za kakšno pijačo? Moj gre spet delat in že vidim kako nama bo z Marušo dolgčas user posted image

aber naturlichuser posted image

razen v četrtek, ko gremo v mb na odstranjevanje bradavice. ti samo povej kdajuser posted image

user posted image user posted image super.... ti še javim...

clock-img

06.09.2009, 10:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Deja moje sožalje  user posted image user posted image user posted image

smem vprašat zakaj

deji je umrl dedek

sožalje že z moje strani user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 10:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Deja moje sožalje  user posted image user posted image user posted image

smem vprašat zakaj

deji je umrl dedek

sožalje že z moje strani user posted image user posted image user posted image

še z moje strani

clock-img

06.09.2009, 10:46

clock-img

trezika

pencil-img

3981

mi pa dans ne rabimo kuhat user posted image user posted image smo povabljeni na kosilo...matejeva sestrična praznuje rojstni dan user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:03

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

hellow babike user posted image no pa smo malo aktivne nazaj user posted image user posted image mi si pa danes delamo kosilo zunaj tak da tudi ni v kuhinji gužve user posted image so bol moški pri teh zadevahuser posted image
sva se z Timonom skregala in je od jeze zaspal user posted image on bi le delo tistega kar mu rečem da ne. in si čul samo :"timon če se bom jaz vstala boš vido kak boš jih dobo", on pa "mami miiiir" in sva se kregala 10min na koncu je seveda mogo dobit za uho ker drugače mala trma nebi popusto in se je spravo v petleka in od jeze zaspal user posted image user posted image

mi pa gremo ju3 po novega avteka user posted image user posted image se že veseliiiimmm user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

06.09.2009, 11:03

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

deja moje sožalje user posted image

clock-img

06.09.2009, 11:19

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

monchy, kaki avto bote kupli, mata že kaj nagledano?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

06.09.2009, 11:25

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

petra saj še sama ne veva user posted image karavana ziher.. jaz sem za bwm 3 , simon pa bol za passata ampak če bo bmw lep bo obveljala moja seveda user posted image user posted image

sicer sva mislila prvo enoprostorca ampak se meni niti približno ne dopadejo, ker ma ga ata.. je udobna vožja pa vse original za familije ampak ga je meni tak težko vozit ker mi je prevlki, pa sva se raje odločla za karavana

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 6.9.2009 11:27:30 >

clock-img

06.09.2009, 11:42

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

jaz sem tudi bolj za karavana kak enoprostorca. sma tudi midva takrat gledala karavana, pa sma se na koncu raje vseeno za limuzino odločla. sicer nama zaj niti približno ni žal, sma z mazdo full zadovoljna. drugače sma pa gledala audija karavana. enoprostorci pa tudi meni niso lepi.

clock-img

06.09.2009, 11:52

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

meni so taki grozno vlki in se ne počutim fajn ko vozim, ker se mi zdi da sem jaz vun iz ovinka že, zadnji del pa kome gre v ovinek user posted image ampak so pa prostorni ne... midva sva zdaj z audijom tudi full zadovolna ampak kaj če je tak mali avto da dobiva sedež noot pa je to to. pa za 4 je samo registriran ne.
jaaa midva sva tudi gledala audije karavane ampak ma natalija zdaj audija, pa jani te sva pa rekla da ne moremo vsi met istih audijof user posted image tak da bova menda šla kar po bmw-ja ker so prostorni pa meni lepi user posted image
mazda ma fajn placa tudi ne?

clock-img

06.09.2009, 11:55

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

mazda ma full placa. pa jaz se zlo varno počutim v najnem avtu, nevem, če sem se že v kerem tak. pa še lep mi je. tak da se strašno rada vozim, mi ni težko kam iti z njim, samo včasih mam tak dan, da se počutim kot da sem prvič za volanom heheuser posted image

clock-img

06.09.2009, 11:57

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ja naju pri audiju samo plaz zaj****a drugače pa je avtek super. no saj zdaj bo konec tega hb user posted image  

clock-img

06.09.2009, 12:57

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

jaz pa sem danes šla po zeloooo dolgeeem času z otrokoma k maši,pol pa smo šli še peš do Qulandije,zdaj pa veselo kuhamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 14:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.09.2009, 14:24

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

morrak pošiljam vamuser posted image user posted image user posted image pa ,da se vse čim prej uredi pri vas doma ,zate pa šeuser posted image

clock-img

06.09.2009, 14:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.09.2009, 14:53

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mi smo to fazo uši imeli pred 2letoma,ampak ,ko je prišel v ponedeljek v šolo je do petka že spet dobil uši,to se nam je ponavljalo skoraj 3mesece pri obema otrokoma,od oktobra do konec decembra.

clock-img

06.09.2009, 16:31

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

vidim da imamo vsi tezave z avti...midva najinega bmw karavana prodajama ker nam je premajhen.......in na zalost kupujema enoprostorca.

Stella in Pia

clock-img

06.09.2009, 16:33

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ojojoj morrak user posted image user posted image user posted image user posted image saj se bo vse uredilo..........

Stella in Pia

clock-img

06.09.2009, 17:19

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

sun verjamem, ker st le 2 pupi user posted image user posted image tak da vam bo enoprostorec krasen user posted image

morrak user posted image user posted image user posted image da se bo zrihtalo vse

clock-img

06.09.2009, 17:53

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mi tudi imamo enoprostorca SHARANA pa smo full zadovoljni,včasih imamo še v njem premalo prostorauser posted image user posted image  za vse stvari

clock-img

06.09.2009, 19:00

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Nikjer nobene?

Jaz in Marki sva se vrnila z igrišča, jaz s strašanskim glavobolom, tak da mi je slabouser posted image
Moj pa že od dveh na odbojki, pa še kar špilajo in še bojo do teme.....Kak se jim da. In to vsak pon, sre, pet,  vikend.....user posted image user posted image

clock-img

06.09.2009, 19:23

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

mamamajča jaz se že 2dni tak nekam čudno počutim,vrjetno me vreme daje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem