cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

03.12.2009, 21:41

clock-img

banga

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Danes sem izvedela, da gre Gaja jutri v Ljubljano, v petek bodo izvedli poseg.

Punce moje zlate, držite pesti, da bo šlo vse kot po maslu in da pride čimmprej nazaj.

Draga Rubin, navijam za Gajo in zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da je Gaja borka in da bo zelo kmalu v tojem toplem naročju , obema pošiljam veliko lepega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav se na javljam pogosto, ne mine dan, da ne bi mislila na vaju in zelo močno v mislih navijala predvsem za Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi zate, da zdržiš do trenutka, ko jo boš končno pripeljala domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2009, 22:46

clock-img

Irena R.

pencil-img

14

Rubin stiskamo pesti za vas. Bodite močni še naprej. Vse bo v redu.

clock-img

03.12.2009, 23:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj se tiče Gaje, javim jutri, kaj bom izvedela. Je pa imela danes tako lepo okroglo težo 2500g, prava debeluška user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Gaja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hruško debeluško! In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, kar jo še čaka. Vse bo dobro. Mislim na vas in ti pošiljam en user posted image Rubin!

clock-img

04.12.2009, 15:21

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Rubin kako ste?user posted image

clock-img

04.12.2009, 17:27

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Punce moje, pike poke in pestke pomagale.

Operacija je uspela. user posted image  Gaja jo je zelo dobro prenesla. Trenutno je stanje stabilno. Niso ji rabili nič višat kisika, seturacija o.k.

Več pa vam sporočim jutri user posted image .

clock-img

04.12.2009, 17:30

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Joj Rubin, kako sem vesela za vse vas! Le tako naprej! Gaja je prava borka, kapo dol! user posted image

clock-img

04.12.2009, 17:30

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela tvoje novice

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

04.12.2009, 17:48

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neskončno user posted image in pozitivnih dobrih misli za Gajo in celo družino.

clock-img

04.12.2009, 17:54

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

Operacija je uspela. user posted image  Gaja jo je zelo dobro prenesla. Trenutno je stanje stabilno. Niso ji rabili nič višat kisika, seturacija o.k.

Bravo, mala borka! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 19:58

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

gajauser posted image user posted image user posted image , rubin,vesela sem za vas

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

04.12.2009, 20:13

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Draga Rubin, kak lepa novica, in seveda bravo Gaja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

04.12.2009, 20:20

clock-img

banga

pencil-img

204

BRAVO GAJA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 21:24

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 21:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Bravo Gaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...in Rubin zate veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.12.2009, 21:41

clock-img

stijan

pencil-img

73

user posted image user posted image user posted image Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2009, 22:04

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

user posted image Bravo Gaja! user posted image

Spet si nam vsem dokazala, da zmoreš premagati vse ovire. Bodi še naprej tako vztrajna, močna in pogumna deklica. user posted image

clock-img

04.12.2009, 22:17

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

bravo Gajauser posted image user posted image user posted image tako korajžno naprej!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

05.12.2009, 08:23

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Bravo Gaja le tako naprej, da boš kmalu v ljubečem zavetju svoje družine lepo doma..

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

05.12.2009, 10:24

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

to, naši  borki user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

clock-img

05.12.2009, 13:46

clock-img

miska73

pencil-img

4167

To mi deli!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem včeraj bila v mislih pri tvoji mali miški.
Pravi borec je tale naša Gaja.

clock-img

05.12.2009, 13:46

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Super. Sem zeloooooooo vesela za vas.user posted image

clock-img

05.12.2009, 16:00

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.12.2009, 21:21

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Smo bili danes pri Gaji na obisku in moram reči da se dobro drži. Joj kolk jo imam rada, ne morem povedat, tako sem ponosna na njo. Je res, da je bila še na pomirjevalih, da je ne boli preveč in da je bolj pri miru, ampak je takoj vedela, da sem pri njej. To je res ena posebna vez. Močno upam, da bo vse o.k. in da čimmprej pride nazaj v Mb, da se začnem učiti ravnanja z aparatom in da zavarovalnica čimmprej odobri aparat. Moram pa povedat, da je osebje v Lj zelo prijazno, lepo delajo za Gajo. V album sem dodala današnjo sliko, tako da lahko vidite kako zgleda trahea. Ni tako grozno, koliko sem si predstavljala. Samo da ji pomaga. Slikco bom v nedeljo iz albuma izbrisala, samo toliko da jo vidite. V ponedeljek greva namreč z Laro v bolnico, je naročena za odstranitev mandljev in žrelnice. Ja vse imamo na kupu. Pa sej bo, samo da se rešimo bolnic, pa bo bolje.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 5.12.2009 21:25:14 >

clock-img

05.12.2009, 21:22

clock-img

brina_3

pencil-img

743

user posted image user posted image user posted image  bravo BORKA user posted image user posted image user posted image
Rubin..slikca v albumu je prečudovita in kako je mala princeska že zrastla user posted image

clock-img

05.12.2009, 21:24

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ja, babika ima že 2710g. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem