cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

29.01.2010, 21:43

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

pikci pokci mali, ve pikepoke tega sveta naj poletijo k vam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držimo pesti in čakamo na dobre novice

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

30.01.2010, 12:55

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

Oh joj kaj moram brat na trj strani, kar srce me boli.......GLORIJI pošiljam neskončno moči in pikapok in verjamem da bo zmagovalka ker ima tudi tako ime!!!

GAJI želim da se že enkrat znebi EINT-a in da bo čimprej pri ljubljenih doma....tudi zate pikapoke. RUBIN drži se in pazi tudi nase.

Moj Gašperček še ni stabilen....ta sepsa ga je pošteno zdelala najbolj od vseh. KO pa bo stabilen pa ga bodo pregledali s knotrastom na črevikah, ker sumijo da tam nekaj ni vredu....Zelo sem na tleh in upam na najbolše kar bo lahko.

VSEM BORKAM IN BORCEM POŠILJAM NEŠTETO PIKAPOK!!

clock-img

30.01.2010, 13:54

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ojoj, nič spodbudne novice.

Ch.21 naj k  vam poletijo vse pikapolonice tega sveta, zraven pa še vsi angeli varuhi. Upam da bo Klara Glorija kamlu premagala vse zaplete, uboga revica saj ni mogla jesti pri vsej tej zmešnjavi v trebuščku. Tebi pa en veliiiiiiiiiikanski tovorni vlak pozitivne energije.

Rubin, tudi tebe naj spremlja veliiiiiiiiko pozitivne energije, da boš zmogal vse te napore in res si poskusi utrgati kako urico zase, pospravljanje in ostale stvari lahko tudi počakajo.

Dedagon tvojemu Gašperju pa veeeeeeeeeeelik roj pikapok da si hitro opomore od te bedaste sepse. Pa da čimprej ugotovijo kaj ga pravzaprav muči.

Draga mamice jaz vas resnično občudujem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

30.01.2010, 19:46

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

dadaegon, tudi mi upamo na najboljše, kar bo lahko! Držimo pesti, da se čimprej pobere iz tega! Pa saj bo, on je itak borec in pol!!! user posted image

clock-img

01.02.2010, 18:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za male borce in velik objem za starše, ki jim dajete vso energijo, moč in pogum. Uspelo vam bo.

clock-img

02.02.2010, 20:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mamice, velik koš pikapok in objemčkov za vsako od vas!!
Držite se, me smo z vami user posted image

clock-img

04.02.2010, 13:14

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Gaji se je sesedla oz. zamašila, niso prepričani kaj od tega, desna stran pljučk. Sedaj je na 80% kisiku, za primerjavo naj povem, da je prejšnji teden bila že na 25-30%. Zakaj je prišlo do tega, je več razlogov, kaj točno pa je to povzročilo, pa ne vedo. Torej v dveh mesecih smo naredili en korak naprej, v dveh dneh pa tri nazaj.

Moje stanje: na robu.

Sej bo, če ne v tem življenju, pa v naslednjem.

clock-img

04.02.2010, 13:16

clock-img

koala

pencil-img

5539

Rubin veliiiiikanski objem, še več pozitivne energije da boš zmogla še ta zaplet. In vsaj tri velikanske roje pikapolonic  Gaji da premaga to zlobo ki ji nagaja.

Nisem vedela

clock-img

04.02.2010, 14:36

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Rubin, objem. Žal mi je, da imate toliko ovir na poti do sreče. MIslim na vas.

Dadegon, kako Gašper?

Ch, kako Glorija?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

04.02.2010, 15:38

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

user posted image user posted image user posted image Rubin, dadegon, Ch.21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolikokrat sem že napisala in še mnogokrat bom, res ste mame z velikoooo začetnico... ne dajte se, borite se s svojimi sončki in verjamem da vam uspe se kaj kmalu crkljati v toplem domu v mehkem objemu najbljižjih.

Seveda ste posebne in special mame tudi tiste, ki ste vse to že dale skozi in vsa čast vam, kapo dol...

user posted image user posted image user posted image  z vami in upam, da vam bodo vsi objemi dali nove moči in vse pikapoke hitro pomagale pozdraviti vaše sončke...

Radi se imejte in velikoooo se crkljajte

Katja

clock-img

04.02.2010, 16:35

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in vse user posted image naj čuvajo Gajo

Gašper, Gloria tudi za vaju user posted image

clock-img

04.02.2010, 19:32

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

04.02.2010, 19:54

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dadaegon, kako je Gašper, se že kaj bolje drži?

Rubin, spet žalostne noviceuser posted image user posted image user posted image , sem mislila, da je že vse za vami, pa ni in ni konca temu. Saj sploh ne vem kaj ti naj napišem.
Gaja, Gašper, držita se, mamice, verjamite, upajte,...vem, da je težko. Pošiljam vam veliko objemčkov in pikapok.
Ostanite tako dobre, ljubeče in polne optimizma še naprej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara Gloria se drži, popije že 5ml mleka na 2 uri, še vedno je na infuziji in dobiva Heparin v injekcijah v nogico ali trebušček, ker je imela trombozo in nočejo, da bi se kri še strjevala. Na Heparinu bo še nekaj mesecev.
Je pa težava, da ima trebušček še trd, kljub temu, da odvaja blato in bo zaradi trdega trebuščka še nekaj časa v bolnici.
Namesto, da bi bil dan odpusta vsak dan bližje, je vsak dan dlje, ker vsak dan podaljšajo hospitalizacijo za kakšen dan ali dva. Eh, sj bo...enkrat.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

04.02.2010, 21:21

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Rubin, Christiana21, Dadaegon...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2010, 21:58

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Rubin veliiiiikanski objem, še več pozitivne energije da boš zmogla še ta zaplet. In vsaj tri velikanske roje pikapolonic  Gaji da premaga to zlobo ki ji nagaja.

podpis !!

clock-img

04.02.2010, 22:27

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Klara Gloria se drži, popije že 5ml mleka na 2 uri, še vedno je na infuziji in dobiva Heparin v injekcijah v nogico ali trebušček, ker je imela trombozo in nočejo, da bi se kri še strjevala. Na Heparinu bo še nekaj mesecev.
Je pa težava, da ima trebušček še trd, kljub temu, da odvaja blato in bo zaradi trdega trebuščka še nekaj časa v bolnici.
Namesto, da bi bil dan odpusta vsak dan bližje, je vsak dan dlje, ker vsak dan podaljšajo hospitalizacijo za kakšen dan ali dva. Eh, sj bo...enkrat.

Christina, ne obupaj. Tvoji punčki želim vse dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

04.02.2010, 22:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio.

Rubin user posted image

clock-img

04.02.2010, 22:47

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Klara, Gaja in Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

05.02.2010, 00:10

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

še z moje strani nešteto user posted image user posted image user posted image Upam, da bo pomlad tako kot v naravo prinesla življenje tudi v vaše štručke...

christiana, upam, da bo šlo gloriji na bolje...saj je zmajčica!

pa seveda gaji in gašperju tudi...

clock-img

05.02.2010, 10:03

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

GAJA vem da si prava borka in boš tudi to hudo preiskušnjo premagala.....pošiljam ti moči, angelčka varuha in pikapoke....pravtako enako zate KLARA GLORIJA.
Rubim vem kako ti je in neskončno mi je žal da se more to dogajat....pregovor pravi slab začetek dober konec. Jaz sem mislila da bo leto 2010 bolje pa se je začelo zelo slabo na vseh področjih zato srčno upam da pridejo boljši časi. Bodi močna, pošiljam ti veliko objemčkov....pravtako velja enako zate christiana.

Moj Gašper je sicer malo boljše, vendar se še vedno borimo z vsem mogočim.....trombociti, levkociti....mu nagajajo enkrat ima vredu drugič spet slabo en dan je tak drugi dan tak zaskrbljujoče!!! Je še vedno ne, so sicer predvčerejšnem poskušali z 1ml pa je do včeraj šlo, ko pa sma midva prišla pa je blo spet za zjokat....kar 10ml so mu ven potegnili in nevedo od kod, če mu prej niso ničesar ven potegnili. Zdaj čakamo gastrokirurge kaj bodo naredili, včeraj je imel ultrazvok, zdaj še čakamo na CT....potem bodo pa videli kako naprej. Zelo mučno je vse skupaj.....en dan ko pridema k njemu je Gašper super, drugi dan pa spet groza.....ne vem več kaj si naj mislim o vsem tem oz. nimam več moči da bi sploh razmišljala.

Vsem mamicam in malim borcem pošiljam nešteto pikapok!!! Rada vas imam

clock-img

05.02.2010, 10:08

clock-img

oka

pencil-img

1773

Dadaegon en velik in topel objem za vse vasuser posted image

clock-img

05.02.2010, 10:40

clock-img

soncek78

pencil-img

305

Klara, Gaja in Gašper en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pikapolonic za vas. V mislih smo z vami. Ste pravi mali borci!

Mamice držite seuser posted image user posted image user posted image in pošiljam vam veliko pozitivnih  misli...

En velik objemček prav vsem...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

clock-img

05.02.2010, 12:12

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Rubin user posted image nikar ne obupaj! Si skušam vsaj približno predstavljat kaj doživljaš in kaj si že doživela in moram ti rečt, da si trda kot skala oz. še trša! Upaj, moli, joči, karkoli, samo ne obupaj! Gaja je res borka, sestrica angelček pa ji daje še dodatno moč, verjemi! user posted image , da se čimprej končajo taki padci!!!

dadaegon - tudi tebi oz. Gašerju želi, da si opmore od vsega in da odkrijejo, kaj je narobe! Naj tudi za vas čimprej posije sonce!!! user posted image

christiana21 - user posted image za Klaro Glorio, da hitro okreva in pride domov! Sicer pa bolje, da še kakšen dan ostane, kot pa da doma pride do kakih težav in je treba potem nazaj letat.

clock-img

05.02.2010, 12:31

clock-img

koala

pencil-img

5539

Za vse male borčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Za mamice pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

clock-img

05.02.2010, 21:25

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

user posted image user posted image user posted image Rubin, dadegon, Ch.21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

...... res ste mame z velikoooo začetnico... ne dajte se, borite se s svojimi sončki in verjamem da vam uspe se kaj kmalu crkljati v toplem domu v mehkem objemu najbljižjih.

Seveda ste posebne in special mame tudi tiste, ki ste vse to že dale skozi in vsa čast vam, kapo dol...

user posted image user posted image user posted image  z vami in upam, da vam bodo vsi objemi dali nove moči in vse pikapoke hitro pomagale pozdraviti vaše sončke...

Radi se imejte in velikoooo se crkljajte

se podpišem pod tole  in vam vsem  pošiljam še  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Držite se, mi smo z vami.........user posted image user posted image user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem