Bravo Gaja
, samo, da gre na boljše. Lara pa naj čimprej okreva in nažene vročino stran. Pikapoke za sestrici
, mamici Rubin pa pohvala za pogum, vzdržljivost in brezmejno ljubezen.
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon
danes sem imela 2. Gašperčka v naročju
.......če mi verjamete ali ne me je nehala glava bolet.....namreč začetek dneva sem mela grozn - glavobol in ko sem dobila mojega cukerčka je vse izplahnelo. Mogli bi videt kako sva s sestro štrikale in kvačakle s totimi njegovimi kabelčki ki jih je mali miljon. Splačalo pa se je...haha, cela sem v rožicah. In ko je mogel v posteljico je bil zellllloooo hudddd!!! Ko je pa prišel v moje naročje je prvo opazoval pol sva se polupčkala.....pol je pa kar zaspal.....pravi sonček je bil. Jaz samo še srčno upam da začne prebavljat tak ko je treba, da bodo izginile te njegove težave ki jih ima.....nebom naštevala ker jih je preveč. Mi verjamemo vanj!!
Dadaegon, super za crkljanje. Sploh se ne čudim, da te je nehala glava bolet, vez med materjo in otrokom je najmočnejša. dete potrebuje mater in obratno. Kako pa je s kabelčki, pa vem, mi smo že na začetku, še na Pediatrični v Lj kar na monitorju sami ugašali alarme, ko so se elektrode snele, popravljali elektrode, odmotavali kable,...eh

, pač sestavni del crkljanja.
Upam, da bo teh kablov kmalu manj, da bo začel Gašper prebavljati in se bodo vse težave uredile.
Gašper in Gaja, upam, da bosta oba kmalu doma pri družinah. Držim pesti.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.