writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

04.10.2010, 22:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rubin zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za malo Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.10.2010, 23:03

clock-img

zojalu

pencil-img

11

Rubin user posted image user posted image user posted image , saj bo.....  Gaja je trmasta, vztrajna, pogumna deklica,..... ima zlato mamico in čudovito družino.

Stiskam pesti za vas vse skupaj, Gaji pa roj pikapolonic.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2010, 23:32

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Še vedno mislimo na vas Gaja, spočij si, in naj odkrijejo terapijo ki te bo vrnila tja kamor spadaš, v svojo posteljico, ob kateri ti sestrca poje uspavanke. mami in ati pa vaju ponosno opazujeta, prav tako Zojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 08:07

clock-img

Sunny Morning

pencil-img

2626

Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rubin zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam, da kmalu ugotovijo kaj povzroča napade in da dobita pravo terapijo. Želim vama čimprejšnji ponovni odhod domov.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

clock-img

05.10.2010, 08:31

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ojoj, uboga Gaja, pa kaj te zdaj tako jezi. Pošiljam ti miljone pikapolonic, tebi Rubin pa en doooooolg tovorni vlak energije in moči. Moje pestke so spet stisnjene.
Drži se.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

05.10.2010, 09:20

clock-img

Adelina

pencil-img

962

user posted image user posted image user posted image GAJA, naj vse pikapolonice najdejo pot do tebe in te zdravje že neha hecatuser posted image user posted image user posted image ter končno res prideš domov k mamici, očku in sestrici Lari, da ti bo spet lahko pela uspavanke za lahko noč.user posted image in boste vedno skupaj uživali kot ta vikend.user posted image

clock-img

05.10.2010, 10:19

clock-img

banga

pencil-img

204

Gaji pošiljam milijon user posted image user posted image user posted image user posted image  in držim pesti, da v Ljubljani najdejo pravo terapijo zanjo, da bo kmalu lahko za vedno ostala doma. Tebi Rubin pa pošiljam en topel user posted image

clock-img

05.10.2010, 13:09

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Ojoj, Rubin, saj še zaživeli niste dobro pod isto streho, pa je spet ta epilepsija udarila. Upam, da v Ljubljani ugotovijo zakaj gre in ji dajo pravo zdravilo user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem skupaj pošiljam nešteto pozitivnosti, volje, moči, energije, da prenesete še tole! Potem pa naj bo življenje le še pravljica!

clock-img

05.10.2010, 17:54

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Rubin še veliko bo takih trenutkov, ko boste skupaj in boste uživali, ne pozabi na to!! Pa naj čim prej ugotovijo kaj se dogaja pri Gaji!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 19:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Draga moja Rubin., pa saj ne vem kaj naj rečem ?! Tako te je bilo v nedeljo fajn slišat, ko sva se pogovarjali o prvi prespani noči pri vas. In zdaj berem tole user posted image  user posted image

Pikapoke, milijardo pikapok user posted image user posted image user posted image tebi pa veeelik objem!

Upam, da bodo v Lj. ugotovili vzrok, dali pravilno terapijo in da posteljca pr vas spet polna čimprej, ter v hiši spet prisoten otroški jok ter smeh!

clock-img

05.10.2010, 21:39

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Želim vam, da se čimprej vrnete nazaj v domači rajuser posted image user posted image user posted image . Verjamem, da se bo našlo pravo zdravili za malo Gajo.user posted image

clock-img

07.10.2010, 13:28

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Rubin. kako ste kaj, kaj so povedali v Ljubljani, upam da se Gaja čim prej vrne domov.

clock-img

07.10.2010, 18:02

clock-img

banga

pencil-img

204

Naši veliki borki pošiljam cel kup user posted image user posted image user posted image , vsak dan mislim nanjo in upam, da so že kaj ugotovili zakaj prihaja do napadov. Pozdravčke tudi mali miss in seveda tudi tebi Rubin.

clock-img

07.10.2010, 21:55

clock-img

imee

pencil-img

62

Tudi mi pošiljamo Gaji veliko pikapok, vsak dan mislimo na vas in vam pošiljamo veliko pozitivne energije.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2010, 22:30

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Kaj se zdaj dogaja z Gajo? user posted image Tiste, ki ste v kontaktu z Rubin, a veste kaj več?

clock-img

08.10.2010, 11:06

clock-img

koala

pencil-img

5539

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Rubin. kako ste kaj, kaj so povedali v Ljubljani, upam da se Gaja čim prej vrne domov.

Upam da Rubin nebo huda, ampak Gaja je še v Mb v bolnici ker so vse posneli tukaj morda celo ne bosta rabili v Lj.
Žal pa ima Gaja še vedno napade, tako da še naprej potrebuje pikapoke.

Rubin mislim na vas, Gaja tebi pamiljon pikapokica.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

08.10.2010, 11:15

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Gaja še en svež roj user posted image user posted image user posted image  ti pošiljam!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

08.10.2010, 11:43

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Tudi jaz pošiljam Gaji še miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2010, 14:03

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Gaja, tudi jaz ti pošiljam veliko user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

08.10.2010, 21:13

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hja, pri nas stanje identično ponedeljkovem. Kot je rekla koala, naredili eeg, vendar niso mogli ugotoviti od kod izvirajo napadi. So pa netipični za epilepsijo, tako da je to še bolj čudno. Vse smo posneli, tudi jaz z kamero in poslali v Lj. Dotični dr. pride v ponedeljek in ko bo pregledal posnetke, se bodo/bomo odločili za nadaljno th. Nič, ne preostane mi drugega kot da počakam do ponedeljka. Th. z antiepileptiki je na max.
Gaja kar dobro prenaša napade, jaz slabše, je pa že kar precej izmučena. Nič dobrih novičk tokrat. No vsaj dežja ni.
Hvala za pikapoke, upam da čimmprej najdejo pot do Gaje.

clock-img

08.10.2010, 21:18

clock-img

pencil-img

3845

Rubin iz srca vam želim da velik koš pikepok čim prej prispe do Gaje in da se napadi umirijo in da lahko pričnete uživat v domačem okolju....objemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

08.10.2010, 21:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image user posted image Gaja drži se! 

clock-img

08.10.2010, 21:56

clock-img

tofsi

pencil-img

167

GAJA še iz Celja kup pikapolonic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!!

clock-img

08.10.2010, 22:15

clock-img

blak

pencil-img

660

Rubinuser posted image , Gaji pa en veeeelik roj pikapok.

clock-img

08.10.2010, 22:51

clock-img

imee

pencil-img

62

Naj tudi z naše strani pikapolonice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in dobre želje letijo h Gaji, dobre misli in pozitivna energija pa tudi k vam Rubinuser posted image .

En velik objem in velik koš dobre volje tudi za Laro!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem