IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Punce, tiste, ki ste (ali pa še) uporabljale buggy board - dejte mi prosim povedat, a se to obnese? A lahko zapelješ na pločnik/iz pločnika, ali lahko pelješ po makedamu, za v trgovino najbrž ne pride prav
,... A se otroci dejansko radi vozijo gor, ali je to bolj tako? Hvala!
odgovor na zadnje vprasanje: odvisno od otroka.
ostalo:
vse se da, samo vse ni glih najbolj prakticno.Itak gres lahko na plocnik in dol, ampak za gor ga jaz z nogo dvignem, za dol ni neke krize pac mal preruka otroka

Obanasa se bolj kot vozicek, ker je stabilnost odvisna od vozicka. Ce gre voz ok, pl gre tud bagi. Ni pa glih ainfah furat vozicek + bagi seveda z otroki got/not. Racuni, da ima pri nas npr vse skupaj zdaj 35kg brez kaksne obtezitve kosare. pride zelo prav, ce zelim kam prit hitreje kot po polzje v stilu vsako rozco in smet povohat.
Zelooo slaba stran je, da mala skace gor in dol,mal bi se plejala mal ne. IN pol jaz bagi zapenjam, odpenjam in penim zraven.
Pol je za razmislit,a bi raje takega,kjer otrok lahko sedi gor - al tuje spet dobro/slabo.