U ste bile pridne!!!!
grem kar po vrsti
ANJA- nam bojo dali še popra tej fantje. Meni Matia reče: Mama ti nimaš pojma ki si punka
to so fantovske stvaji....
A spet se selite??? se niste lani???
Sploh ne vem kako bomo funkcioniral v 2 štukih
...mi v 3 ...vsak svojga
btw: a samo šulne prodajaš, al tudi kej nextovih cunj ki jih je Borko prerastu?
Pikca- nova fotka

Super da se premikate s papirji. Mi smo dobili vse papirje v rekordno kratkem cajtu, samo kaj ko nas občinski odlok j*** Od maja do septembra ne smemo postavit odra, tako da zdej potekajo notranja obnovitvena dela, septembra pa plošča+streha
Sistematski pregled so nam preložili na konec maja

A je kdo dobil napotnico za logopedinjo?? Nam je namignila da nas bo poslala na preventivni pregled, ker zelo hitro govori in posledično požira črke, pa nekatere mu še ne grejo (Š,L,R,)
sibil- bravo za selitev!! A fanta osatjata v kp v vrctcu ??
Sibil-midve s Tino obe v hiško, Pikca pa tud
me too
dskubin- ti si res faca, s tremi furaš lažje kot nekateri z enim, sigurno je kot praviš, z vsakim naslednjim lažje...če samo pomislim da poznam ene ki še zdej ko ima tamali 9m dežurajo ponoči, ker se tamali obrne na trebuh, njih pa paničen strah da se bo zadušil....
Hiša - zdej smo v tipični stari angleški terrace house na 3 štuke in imam musklfiber od hoje po stopnicah
no tko bo pri meni, sam da bo Piran style house
Kati ti pa že finiširaš, še 5 tednov, superca
Ljubljančanke ve biste sigurno vedle- v nedeljo gremo v ZOO, pa me zanima po poti nazaj kam v najbližji MD, sin si želi junk fooda....oz. surprise v Happymealu
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59