coris
za
čuvaj svoj zakladek še naprej
jeannetka hvala za dobre želje. Jaz sem prvi dan M vedno razočarana, žalostna, jezna na cel svet. Danes je že boljše. Je malo več otimizma, dobre volje. Ker VEM da bom tudi jaz imela otroka. Moramo biti zadovoljni s tistim kar nam življenje trenutno ponudi. Tudi če stvari ni preveč dobra, se dolgoročno včasih izkaže za dobro. Tako pač je življenje. Ni vedno vse tako kot bi hoteli. Bom pa ta čas uživala z dragim, z našim še nerojenim nečakcem/nečakinjo, v majhnih vsakdanjih stvareh. Se bom učenju posvetila, da bosta ta dva izpita čim prej za mano. Upam pa itak vedno. In tudi vedno bom.
Jassika
hvala ti. Res sem vsak mesec znova presenečena, da toliko ljudi drži pesti za mene, se joče z mano, mi daje nasvete... Punce res ste zlate
Veliko mi pomeni to, da me nekdo razume in mi pomaga skozi težke trenutke. Naj ti pa povm, da še predobro razumem kako ti je ko je kar zamujala. Moji cikli se itak vlečejo v neskončnost.. In sovražim to..
vesna_b sem par minut nazaj mami govorila, da smo ženske res včasih pripravljene narediti vse za majhne zakladke. Boli me pa, da ti te zakladki včasih kar precej razočarajo. Hudo mi, da se res trudiš za otroka, on ti pa potem vrača z nasiljem (včasih). Imam soseda, ki pretepa svojo mamo. Pa znanec je narkoman, ki mami nič dobrega ne naredi... Potem pa se res zamislim. Kakšno kalvarijo nekateri starši morajo prehoditi da pridejo do pikice, potem ti pa ta otrok vrača s pretepanjem... No, saj je tega malo, ampak vseeno... Tega res nočem doživeti.
anity_1 držim pesti