veš kaj, tudi me smo dobile tukaj podporo, ko smo jo rabile. oz jaz zase že lahko rečem, da sem.
in zato skoraj tako nestrpno čakam z vami, kot ve same.
witch - res super, da se je začelo premikat. bosta vsaj vedela, kako naprej. in seveda upam, da bodo ugotovili, da je vse ok oz da je čisto kak "mičken vzrok", da vama ni uspelo in da boš čimprej sporočila lepe novice.
mladika - držim pesti zate. upam, da dobiš čim prej datum in da vama tudi čimprej uspe.
katte, jeannetka - hm, al pravijo, da bolj pogosto ko na dva dni ni smiselno, ker si semenčice še ne opomorejo al ne naberejo al ne vem kaj že, pa itak živijo več kot 1 dan, tako da tud prepogosto

ni dobro. res. pravijo, da nekje na 2 do 3 dni. mah, če bi človek vse vedel... tako da niti ne vem, če sem prav povedala, sam tako sem brala. in ja, upam z vama. ne obupat!
no, stanje pri meni - trebušček ni več trebušček ampak je kar konkreten trebuh. in včeraj zvečer sem prvič videla, kako se trebuh izboči oz kako poskoči, ko me pikec brcne. sem pol ure prav začarano gledala v svoj trebuh. tale moj mali norček je čedalje bolj živahen...
upam, da boste vse čimprej podoživljale tele moje občutke. resnično.