IZVIRNO SPOROČILO: kejt2
Vesper, midve sva pa res v istem čolnu.
Samo, da jaz s postopkom še odlašam (sem dobila obvestilo konzilija že pred prazniki in ga imam na mizi...).
kejt2 saj te razumem, da še odlašaš s postopkom, ker sem bila jaz na istem, eno leto sem imela napotnico doma, pa nisem šla, ker me je nekaj zadrževalo, ampak zdaj mi je pa žal

. Problem je v tem, da se lahko vse zavleče, poglej, tako kot se je zdaj pri meni. Šla sem zelo samozavestno v prvi postopek IUI in bila prepričana da bo uspešen, pa poglej kaj se je zgodilo, do postopka sploh prišla nisem, ker je nastal problem na katerega nisem pomislila niti v sanjah. Ok, da ne bluzim, hočem ti položit na srce, da ne odlašaj, pojdi, ker nikoli ne veš, kaj pride in spet minejo meseci in meseci. Pa ne me narobe razumet, veliko je možnosti, da ti uspe v prvo in tudi navijam zato, ampak saj veš....
sicer bomo pa itak vse kmalu zagledale
katte ti nekaj povem, se je že vlilaaaaa v vsej svoji velikosti

. Saj sem srečna da je prišla toliko prej, če je že mogla, ker danes že grem se naročit za prvi UZ in potem začnem s terapijo. Ta mesec pa se ne dam
punce pošiljam vam milijon