Jutro!
Crystall - hvala za linke, bom probala mojega prepričat, da me slika kako tako... pa mogoče brata, ki je že kar umetniški fotograf, da naju skupaj...
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Spanje - nič od nič!
Ah, jaz sem se pa
prav lepo naspala, samo 1x ponoči lulat in pol spat naprej. Je res, da me že vse boli od spanja na levi strani, 1x na noč mi pa rata se tudi obrnit na desno, ne da bi

protestiral.

No tako da smo potegnili do 9.30... sej po eni strani me že panika grabi, ker vem da tega luksuza potem nekaj časa ne bo

. Samo ne vem zakaj se ne bi

zgledoval po starših, ki sta taaaaaaaka zaspanca

.
Hehe Karmen, bo pa
Filipa 
, pa imaš rešen tudi ime za punčko

. Glede
imena za

sva se pa midva ravno 2 dni nazaj uskladila. Saj to ime je že več časa v igri, samo sva še kar iskala druge variante, ker je meni malce predolgo (za k dvema priimkoma). Je pa njemu ful všeč tudi Liza... saj meni tudi, ampak kaj ko imamo doma pri meni muco s tem imenom, je sicer prekrasna (bela z modrimi očmi), ampak grozna ko

. Pa še mojo Roziko tepe

. No, kakršnakoli je, ne morem dat hčerki istega imena

. Za fantka pa... No jaz vem kaj bi dala, pa bo pač to, on se pa niti ne meni o tem.
Otrdevanje trebuha - meni se to še ne dogaja, mogoče edino ko res ful nekaj delam in prestavljam... Drugače pa ne. Sem pa začela piti malinov čajček za MV - a to je dovolj 1x dnevno (2,5 dcl), ali več?
Štefy -

... čisto razumem tvojo jezo. Moja G je tudi bolj tako, je pa res, da zaenkrta nekih problemov pa krčev nisem imela... Vprašanje kako bi na to odreagirala.