IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki
samo eno vprašanje mene mal spomin je*** a to dajemo telefonske za info o rojstvu otroka
Ja, da nekomu iz foruma sporočiš, da bomo lahko čestitale
Meliitak super, da zdržiš brez kave. Jaz sem se na začetku morala kar kontrolirati, ker sem bila prej prava kofetarica. Ziher sem na dan spila 3 kave, večinoma celo 4, včasih celo kaj več. Zdaj pa nekak probam skozi dan z eno ali največ dvema kavama, pa še to pijem instant, da ni tako močna. O mleku pa raje ne bi, ga nič preveč ne maram, sploh ne samega in hladnega. Če že potem kakšen vroč kakav. Saj malo imam slabo vest zaradi tega, ampak se trudim z jogurti noter spravit.
Brcike pri meni so že cel čas prav nežne. V bistvu se mi zdi, da sploh niso brce, ampak bolj premikanje. Tale naša

je očitno en tak miren otroček. Sem pa v ponedeljek začela šteti gibe in sem jih deset naštela že do dveh, pa potem popoldne bi jih verjetno še enkrat toliko, samo nisem več štela.
Očitno nas je več, ki smo počasi začele "gnezditi". Jaz sem si prav seznam napisala, kaj vse moram še narediti do poroda. ampak vsakič ko ga pogledam, se mi kar zvrti in mi ni povsem jasno kako mi bo to uspelo. Saj če bi se človek lahko fajn zraven dal in en dan delal bi še šlo, samo kaj ko več kot uro in pol ne zdržim. Zdaj že razvrščam ta seznam na bolj nujno in manj nujno

Sem pa včeraj tudi jaz malo moje zimske cunjice oprala, da bodo pripravljene za novo sezono. Ni mi pa ravno povsem jasno kako se bom stlačila vanje
majcy_m 
boš videla, da bo vse pozabljeno, ko boš zagledala

Vem pa, da je grozno, ko na nekoga računaš, ker toliko govori, na koncu pa nič od tega. Sem doživela povsem enako zgodbo, ampak ne bi o tem, ker sem že "prebolela". Žal je tako, da so nekateri popolnoma nezanesljivi in se moraš samo navaditi, da jih sploh več ne poslušaš, ko kaj govorijo. Če ti je kaj v tolažbo, nama je prejšnji mesec, ko sva bila že čisto na robu bankrota, še avto crknil in ga je bilo treba nujno popraviti. Katastrofa!
karmen b a tako hitro se je treba pri vas prijaviti za vrtec? Groza, midva sploh ne veva kaj bova nardila z

, ko bo treba v službo. Meni je to tako hudo, da mora tako mali

več kot pol dneva ostati sam med tujci. Samo glede na to, da drugega varstva nimava, bo verjetno treba iti v vrtec. Boljše da niti ne razmišljam o tem, ker me že zdaj v srcu stiska, ko pomislim na to.