IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
karmen b- tebe bi pa prosila za nasvet glede barvanja las. Imam pramene in počasi se že vidi izrastek. Zadnjič sem nekje prebrala, da naj se ne bi na koncu nosečnosti več barvali las. Kaj svetuješ? Po porodu si bom upala še manj, ker vem, da me čaka tisto nadležno izpadanje las. kaj praviš ti???
Grem hitro pod tuš. Pri nas grmi in bliska in pravkar se je še ulilo...
Michelle, če si delaš pramena, ti ne more škodit prav nič, ker barva ne gre direktno na kožo, pač pa samo na folijo in lase, ki se pramenajo. Ti si kar daj zdaj pramena, ker vprašanje, kdaj boš mela potem čas it, z narastkom boš pa gotovo nesrečna. Jaz se barvam in se mam tudi namen še pobarvat enkrat, predno grem rodit. Zdi se mi namreč popln nesmisel ta tabu, da barvanje med nosečnostjo škoduje, ker tukaj ni posebne logike. Mogoče je res močan vonj, ko se barvač in si neposredno izpostavljen, vendar jaz sem še prejšnji teden normalno delala, kar pomeni več barvanj na dan in sem prepričana, da s tem ni nič narobe. kre če bi blo kje dokazano, da to škoduje, bi morale frizerke bit celo nosečnost doma.
Se pravi, moje mnenje je: BARVANJE LAS NE ŠKODUJE OTROKU, pramena pa tako ne pridejo neposredno na kožo in se ni za bat.