čer!
Evo, šele zdele sem vas prebrala, sva prišla šele ob polnoči domov. Sva bla pri eni kolegici na RD, pol pa še na praznovanju 2. obletnice enega kafiča, ki ga ima moja mala sestrična. Sorry, ampak niso več take žurke za mene
, sicer bo še prišel čas, da ga ornk zažuram po dolgem času, ampak zdele pa res ne.
No, zdej že včeraj, na moj PDP sem bila na CTG-ju in izvedela nič. Ctg je lep, pregledal me ni nihče, dr. mi je rekel, da se vidimo čez 3 dni na kontroli in ponovnem ctg-ju. Če ne bo prej kaj, v kar pa zdej tud jaz težko verjamem, edino če me luna vrže iz tira. Branila se ne bi.
Tale frrrr in jaz imava pa kar nekaj skupnega. Včasih sva bile sodelavke, obe sva zdej oktobrki in ona celo rodi na moj PDP
.
frrrr- še tukaj iskrene čestitke za princesko z zeloooo lepim imenom. Lepo se crkljajte. Sicer sem pa tudi jaz ZA, da mi po vezah zrihtaš čimprej datum, da grem tud jaz v P. Tebe očitno vsi ubogajo
.
majakla- čestitke za sinčka Nika.
Smo kar dolgo držale pesti zate.
Mm- čestitke tudi tebi za fantka. Saj se mi je kar zdelo. Je pa ornk dec.
sasy- dobrodošla. Ti kar lepo klepetaj z nami, smo vsake nove vesele.
Jaz sem potem šla mal v šoping (imamo novo posteljnino, Iza en kup novih gatk in ene hudeeee polškorenjčke, jaz pa nove kjut copate, no Iza je tud dobila nove copatke). Pol pa s taščo na kosilo v kitajca, še malo na obisk k tašči domov, potem pa Izo v varstvo k moji mami, midva pa ven. Iza ni navajena, da jo puščava kje in je kar malo pojokala, k sva šla. Se je full nalepila name, odkar sem doma in sploh ne vem kako bo, ko bom jaz v P.. Ampak vseen upam, da ji ne bo prehudo, ker bo ati ves čas z njo.
Jutri bom resnično počivala, ker je skrajni čas, da si vzamem en dan na off, na kosilo bomo šli nekam ven. Pa mogoče na kavico. Delala ne bom nič, kopalnica čaka mojega,da jo sčisti, jaz je ne bom niti pod razno. Se mi ne da.
Zdele grem pa spat. Lahko noč.