IZVIRNO SPOROČILO: majakla
Torej so oz. ste tehtnice "fajn ludi"?
No, ker moja mami je tehnica, pa se
ji vidi, da gre že proti škorpijonu.
2 taka doma imet ? ! ? !
Vsekakor smo tehtnice fajn, sploh ni dileme. Sicer pa tudi škorpijonov ne smem preveč šinfati, ker sta moj

in najboljša prijateljica oba škorpijona. Pa trenutno še obstaja verjetnost, da bo tudi

škorpijon. Bom ti naslednje leto povedala kako izgleda imeti doma dva, ki sta škorpijona ali pa skoraj škorpijona. Upam, da ne bo prehudo
Najčka jaz pa se skoraj bolj sekiram, ker povsod berem, da bi nekje po 28. tednu naj bili pregledi na 14 dni, jaz pa imam zdaj razmik celo 5 tednov, ker je G na dopustu. Saj naslednjega imam v 31. tednu, pa nimam težav, samo vseeno mi je to hecno.
Pravoda meni se zdi, da bi maternični vrat moral biti y oblike. Lahko da se motim, samo se mi zdi, da sem nekje prebrala. Saj ne vem več, ko pa je toliko nekih informacij.
Za vlogo na csd, pa ti priporočam, da njih vprašaš. Jaz sem namreč na strani našega csd zasledila, da vsaj 30 dni pred porodniško moraš oddati papirje. Nič mi ni jasno

Res pa je, da se mi ne mudi še tako zelo, ker začnem porodniško 26.9. (ali 27.

saj ne vem več), pa še zdaj samo čakam na julijsko plačo, da mi malo zviša povprečje.