IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
rozilu - si ravno takšna kot jaz, kar zadeva delovnih obveznosti. Sva pravi deloholičarki. Bolj ko se bliža porodniški dopust, več grabiva... Ne vem, bova morali začeti razmišljati, da bo delo teklo tudi tisto leto, ko naju ne bo...OK, ni nujno, da tako kakovostno... A, kaj hočemo,
so na prvem mestu...
Mah ne vem... saj delno sem, ma ne čisto v pravem pomenu. Sploh bi vsem rada pomagala reševat
njihove težave, to mi ne predstavlja nobenega problema, dokler... ne ugotovim, da
svojega dela nisem opravila sploh!! Zdaj sem se (samo delno) navadla, da pač delam svoje stvari, ker zdaj rabim rezultate svoje raziskave nuuujno! Ostalim na hitro pomagam za nasvetom, če me za to prosijo, pa naj se potem znajdejo - tudi jaz sem se mogla

. Hvaležnosti pa itak nobene, samo zdaj se jim mogoče zdi, da nočem sodelovat al kaj takega...
Drugače pa sem danes šla pogledat za darilo moji kolegici za poroko.

In odločitev je padla:
bonsai bo, in to kar dva. Ne bomo nič prispevali za poročno potovanje, ker tistih 100€ jim verjetno ne bo kaj dosti pomenilo. Za bonsai se pa pač nismo mogli odločit katerega: en je tak nežen, eleganten, cvetoč - ženstven (
rešeljika) - za njo. Drugi pa čisto moški, krepek in zdrav (
gaber) - za njega. Upam, da bosta zadovoljna in da bosta rastlini lepo uspevali pri njiju (ma niti ne dvomim, ker sta ful ljubitelja vrta in obrezovanja itd.). Smo pa prej pretipali teren, če so (njej) všeč bonsai, in je rekla da ja - upam edino da ni kaj posumila

.
Samo še nekaj:
kg. Jaz sem se v treh tednih dobila kar 3 kg. Se mi ne zdi, da bi se zares kam zredila, razen v tebuh in v zatečene noge

. Pa se sploh ne sekiram zaradi splošnega prirasta kg, ker sploh ni toliko, samo to da je tako skokovito naraslo! Pa še ne nažiram se kaj pretirano, sem se kdaj prej bolj... malo me skrbi, da ni s tem kaj narobe. Mah, sej bom vidla nasl. teden pri G.
Ajde
nočko!