Evo, vas še malo sede pokomentiram, pol pa v posteljico in prebrat do konca...
Bravo muca*maca za službo!
In Februarka za pregled, jah dostikrat se ti nadomestni G bolj zavzamejo kot originalni.
In dobrodošla Emilly, še ena priseljena ljubljančanka, tako kot bom kmalu jaz.
Da vam povem kako smo se imeli za vikend. Bili smo na Gorenjskem na vikendu od staršev od
. Na žalost nisva bila sama, ampak s celo njegovo familijo, samo sej ni bilo tako hudo, so naju prav lepo razvajali
. In seveda je bila tašča čisto navdušena, ko sem omenila, da bi pa šla v A malo v shopping...oz. samo pogledat kaj imajo lepega. Tako da smo šli skupaj in tako kot si je ful želela, sva si v Kiki izbrala sobico za
!
Naročila sva jo, plačal pa tast. Saj me malo vest peče, ker ni bila ravno poceni, ampak je tašča takoooo vztrajala, pa vem da sta svakinji tudi fuul pomagala, tako da... No saj ni prav cela sobica - dobimo omaro (tridelna) in kar veliko in globoko komodo z nastavkom za previjanje (tisti rob, da
ne pade dol). No pa še manj drage zadeve sva vzela: podlogo za previjanje (ta bo za v sobico); pa banjico + stojalo in še eno tako trdno podlogo za na pralni stroj (da bom bebiko oblekla kar v kopalnici po kopanju). Mah, sej te zadeve bi lahko počakale, ampak sej pravim, da včasih se moraš pustit razvajat. Upam da bo tašča pustila še komu drugemu, da kaj kupi
.
V petek sem pa celo malo kolesarila!!! Enkrat pred 2 mescema sem bila nazadnje na kolesu - na mojem MTB, ki ima blazno nekomot sedež, pa peljali smo se po makadamski poti kako uro in pol, tako da me je prav katastrofalno bolela ta zadnja... in sem dragemu rekla, da se zdaj ne bom več vozila s kolesom in ga je pospravil na podstrešje. Sem prav občudovala muco*maco, ko je rekla, da vsak dan kolesari v službo... No, v petek sem si pa sposodila enega z oblazinjenim sedežem, pa sva šla na tisto asfaltno kolesarsko pot med Kr.goro in Mojstrano in mi je bilo SUPER!!! Tako da bi kar še, ampak samo take asfaltne podvige
.
Včeraj sem se pa tudi malo rekerirala - smo šli spet nekam v A (ponovno taščina želja, čisto je nora na to A
), do enega visokogorskega jezera, kjer je lepa pot še do dveh jezerc... ravno prav sem se nasprehajala in naužila gorskega zraka, cvetja in sončka... Recimo da sem si napolnila baterije za nov delovni teden, čeprav mi danes v službi ni šlo nič od rok (ne povedat šefom, ki so tudi na dopustu
).
Mogoče vam še kaj napišem,če me niste že site