MM, glede velikosti otroka, ja se spomnim, da si ti imela isti problem, no zdaj sem se skulirala, saj itak nič ne morem, kolikor bo velik bo...glede epiduralne, ja jaz bom tudi videla ampak s tem ko sme rekla, da sem se 100% odločila sem samo mislila, da hočem biti v taki porodnišnici kjer je 24/7 na voljo ne pa neke omejitve...potem bomo pa videli
masaža presredka...
pri nas so v MŠ rekle babice, da mora itak
masirat...pa je bil seveda takoj za ampak kaj bo ko bo začel...sploh po vsem tem sušnem obdobju
Rižkooo, ja tudi jaz bom šla na akupunkturo, sem enkrat na med.over.net brala, da greš lahko že pre36tednom sploh tiste, ki imate kakšne probleme z zatekanjem, pritiskom itd...
michelle1, ful lep voziček
jaz mojega dobim ta teden, komaj čakam
Nej@, glede Turčije a si preverila tudi pri letaski družbi s katero letita, če je ok, ker vem, da ene ne spustijo na avion po 7.mesecu nosečnosti...
boob, jaz sem imela isto zdaj moram reči se je malo umirilo...sem omenila G v ponedeljek, ko sem bila na pregledu pa je tudi rekla, da so to lažni popadki in da je kul, v materinsko pa napisala 'rahli krči', pa še to...no, slaba tolažba, da tudi če zdaj rodim, da sem ven iz ta hudega, ker je otroček že razvit...ampak pozitivne misli, jaz si ves čas govorim, ni še čas, ni še čas...ampak vseeno le bolj počivaj
ninasiki, tud ful lep voziček, jaz sem tudi hotela zeleno ampak je pri Jane Slalom pro ni, le v kombinaciji s črno kar pa ni kul za poletje
Emilly, Karmen b, midva sva kupila in obnavljala celotno stanovanje lani in so vse zrihtal v mesecu in pol, samo priganjat jih je treba ves čas...vidve sta pa nosečki bosta pa še na to noto zaigrale, da naj pohitijo, da bo vse urejeno pred porodom
vse se da...
pikicaa25, super za pregled in da je vse OK...še malo pa jih bomo vse cartale
pravoda, stuhica...verjetno gre za vnetje...jaz sem (ne v nosečnosti) to tudi z tamponom v probiotični jogurt namočenim zdravila, vsaj 3-5 dni je takrat napisal Pušenjak...zvečer sem ga dala noter pa potem zjutraj ven...
frrrr, se strinjam če bo kaj manjkalo se pa dokupi, jaz sem mojemu že rekla oz. vprašala pa je rekel, da bo zmogel ITAK
ker jaz trenutno sploh ne vem več katere so tetra, pa mako pa razlike med bodiji, pajaci, žabicami....res pa je, da še nisem prala in sortirala, grem ta teden k prijateljici, ki je rodila februarja in mi bo vse razložila pa dala te stvari oz. povedala kaj naj še kupim...
Crystall, poroka-piknik, nekaj najboljšega...ne govorim iz lastnih izkušenj ampak kot udeleženka, sem bila na nekaj takih variant in je bilo totalno kul, ena je bila celo na nekem kmečkem turizmu tako, da ko se je malo shladilo (aprila) smo šli pa noter...so fajn take variante tudi zato, da tisti, ki imajo otroke potem tudi pridejo in se otroci lahko igrajo, pa letajo...
skratka posteljnina, jaz sem kupila blago v Ikeiji pa obrobo itd. tam in bom zdaj kar sama za košek zašila, pa zavese za otroško sobo, pa prevleko oz. kako lepo dekco za v voziček...ja je le najin prvi otroček, pa kar nekaj časa ga že čakamo tako, da hočem, da ima vse res lepo...
urejava pa tudi sobico zdaj, končno...nato pa se lotim dokupovanja oblekc, kozmetike, plenic in pranja ter likanja...