IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Punce, kje se najde kakšna lepa cunjca, ki bi bila primerna za na poroko? Ne bom ne nevesta, ne priča, ampak samo udeleženka. Bi pa vseeno rada lepo izgledala. Kepica ali Popek? Še kaj drugega?
Evo, mene tudi to zanima!!! Grem 22.8. na
poroko... pa zdaj ko so razprodaje bi bilo idealno kaj nabavit (no sej en ful lep zgornji del imam, samo pol ne vem kaj spodaj oblečt... in obuuuut?!?

Kje dobim kepico in popka - eno mislim da sem vidla v BTC hala A? Če bi imela kak dan fuuuul energije bi šla v Trst, samo nič ne kaže na to v prihodnjih dneh.
Bravo Metka, super da sta se zmenila

. Očitno je tako kot pri meni, ko ga napademo z dveh front, nima več izhoda

.
Karmen je kaj boljše? Jaz sem bila tudi danes precej razočarana nad
mojim... samo je bil že nasploh tak težek dan (od vremena naprej), da sem kar skoz žalostna in brez energije. Tako da ne vem če je bil res on kriv za vse skupaj...
Pa
trebuh mi je skoooz vleklo nekam dol, kot da je 100 kg težek - komaj da sem hodila po stopnicah. Pa moj hiperaktivni nečak je skoz hotu da greva sem pa tja, pa naj mu to poberem, pa ustanem in nardim čokolino... Tooo much, res si ne predstavljam da bi mela enega malega otročka in bila

- tako da vas mamice občudujem!
Vse skupaj je pa čisto možno povezano s
kg - mislim da vem od kje 1 kg čez vikend: verjetno je večinoma voda, ker sem vsa (blago) zatečena... Pri hrani se prav nič ne zadržujem, tako da brez skrbi

. Je pa res, da ne morem veliko naenkrat spravit vase - vsega po malem, pa 100 dnevno

.
Zdaj pa počivat,
nočko!