IZVIRNO SPOROČILO: karmen b
Čer punce.... kopalnica lepo napreduje, ...
No lepo, da se dogaja, držim pesti da bo kmalu končana

. Mi se tudi čiiiistoooo pooočaaasi bližamo cilju, uh.
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b
No na MŠ smo zaključili porod in danes, ko so kazali drugo porodno dobo, je moj kar lezel v zic in mam občutek, da me bo tudi tukaj na koncu pustil na cedilu. Sicer poudarjajo, da jih ne smemo silit, da so zraven, ampak meni se bo vseeno mal fržmagal, če bo zadnji hip reku, da ne gre, ker je že vsem prej raztrobu, da gre z mano. Jaz sem mu seveda verjela in misel na porod z njim ob strani me je pomirila...zdaj pa se zna zgodit, da bo to samo še ena stvar, ki jo bom mogla spelat sama, on se ga pbo pa pol vseselo nažiral tri dni pol pa ko bom pršla dam, bo pa še tri dni spal, ker bo mogu not prnest. Mogla sem to iz sebe dat, ker sem pršla kar žalostna iz šole, sej zdej sem se že nakulirala, sam res me jezi. Zakaj za vraga majo te desci skoz tako protekcijo kamorkoli pridejo, me mormo pa vse prežvečt
Ej, pri mojemu je blo enako, si je dobro ogledal kako majo narejena okna, pa centralno tam v predavalnici.

Rekel ni sicer nič, da ne bi šel z mano (sicer mi je zelo čudno, da se je sploh odločil za to), ampak... Tako kot je rekla Nina, bi ga jaz imela tam pri glavi, da ne rabi gledat tistih par kapljic krvi... Aja, kaj mu je bilo še posebej grozno: posteljica... živa groza

. Aja, pa izjava (ma ne preveč resno jemat, on rad malo pretirava): "vam mamam je lažje kot očetom - ste polne adrenalina, pa hormonov, pa veš da moraš v akcijo, mi pa tam zraven in ne vemo kaj in kako bi pomagal... - tako kot trener na nogometni tekmi - njemu je težje kot igralcem"

. Njegov kolega se je strinjal (je že bil na porodu). Zdaj nam bojo pa še solili pamet, cccc, ma jaz se ne dam!!!
Karmen, danes jaz sama pridem na MŠ in mislim da brez zamude, tako da lahko malo poklepetamo

. Če ne pa jutri pri
žabarju - pridem verjetno kar na zajtrk

(jah, sem se tako razvadla da pozno ustajam

).
Frrr, hvala za info o bazarju. Mogoče pa res grem...
Boob, super da nisi šla v kako P.... in da se jutri vidimo.
Jaz sem pa to noč bolj slabo spala - sva imela obiske zvečer in smo kar nekaj grizkali (jah, junk food), pol pa ne in ne zaspat, ker je bila

skoz v akciji. Sploh se ni ustavla... pol ponoči pa spet, ko sem se zbudila... Upam da bo danes boljeee.