Ja mamice, sedaj pa je konec praznikov, zato spet veselo čvekat;).
Da se ne bi slučajno zgodilo, da bi naša tema izumrla:(
Na Božično jutro je naša Poršika skotila prečudovito kužiko BELLO, težko 130g. Potem se je žal zakompliciralo, saj se je naslednji kužek zagozdil v porodnem kanalu in smo hiteli k veterinarki, ki je naredila CR, a kužku žal ni uspelo. HB je s Poršiko in malo princesko vse ok. Sta res prekrasni, zelo se crkljata, pravi sončici!
Katrinka...držim pestke, komaj čakam vesele novičke!
Uvajanje GH... tudi midva s Tajem sva začela.
Kosilo: cvetača, brokoli, krompir, korenček
Malica: kaki vanilija (najljubša hrana!), banana, jabolko, mandarinca,
Večerja: riževa kašica (najraje ima od Miluple - kot Zala
, mešanica z banano)
Poje ponavadi okoli 50ml, če vidim, da bi še, mu naredim še več.
Vse pa mešam s prekuhano vodo. Večerjo je predno ga grem pripravljat za spat.
Katero zelenjavo & sadje jedo še vaši
?
Silvestrovo smo preživeli doma, Tajko, Porši in Bella so že okoli 22h zaspali, tako, da sva z možkom sama "zažurala". Imela sva se res prekrasno
.
Alex... čestitke za oba zobka!
donna... ja, tudi Taj čaka z odprtimi ustki hihi, a niso prisrčni no?
Kdaj so
najprej shodili? Hmmm, nisem slišala za nobenega ekstrema, mislim, da večina shodi okoli 12 meseca, se pa že prej držijo za razne predmete in "hodijo". Sta pa od kolega dvojčici, sploh tista, ki že hodi res hitri.
Taja jaz ne morem več pustiti čisto nič samega, saj se obrača na obe strani, včeraj je začel že puzat, naprej in nazaj, tako, da je res treba fulll pazit. Previjat ga na previjalni mizi ne morem več, ni šans, ker se v momentu vrže dol, ali na trebuh, se zvija, maha, brca.... Tako, da ga previjam kar na postelji. Ni druge
.
Češnca... tvoja fanta sta res prava sončka, res lepa otročička!
linaema... čestitke za zobka!!!
menstruacija... novembra sem jo dobila, bila je bolj blaga, jaz pa super zadovoljna, da ne teče full. No decembrska pa se je kar vlila, pa trebuh me je tudi bolel kar nekaj dni in tudi glava po malem
. Pred
tudi jaz nisem skoraj čutila, da sem jo dobila & imela. Upam, da se ne bo tako iz meseca v mesec stopnjevalo... Ne ne, ne sme se!!
En lep večer želim vsem, pa pridite spet čvekaaaaat!!!
MWAAAA