IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: andmoj
Drugače pa vam moram povedat, da nas letos zopet čaka presenečenje - mogoče kar dva.
a ja - no, pa nam lenapisi kaksno presenecenje ko bos lahko...meni misli uhajajo samo na eno temo
Meni tudi

Tako da hitro povejte
GH: Zala je v stolčku, pa ful je navdušena nad vso hrano, tako da smo - podobno kot
Špela - naenkrat na hitrco uspeli uvest več obrokov na dan

Doji pa se še enkrat ponoči in čez dan, ko ji pač paše.
Sedenje: A vaši

že vsi sedijo? Meni sedi nekaj časa, se pa potem čez čas navadno spozabi in se kar prekucne
Plavanje: Zala je ta teden začela hodit na plavalni tečaj in moram rečt, da uživa v vodi

Krasno je
anci banci, čestitke

Moj je na žalost tudi mnenja, da gre za nepotreben strošek
Špela in
Hator, krasni ste
IZVIRNO SPOROČILO: Galateal
Uh ja, velika sreča (v nesreči) je bila, da je z našo pikico vse dobro. Drugače pa kaže da se je le les raztezal in koleščkih, po katerih so drsela vrata niso bile več dosti široki in so vrata kar izpadla. Zdaj smo to zrihtali in dali še dodatna varovala, da nikakor ne more več pasti. A ne donna22, te kar srh spreleti, ko pomisliš, kaj bi se lahko zgodilo našim dragim sončkom?
Res te kar srh spreleti ... in obenem hvaležnost, da imaš svojega sončka še vedno ob sebi
vim, mi tudi hodimo pozno spat, no nekje ob 23h. Za novo leto pa je tudi bla do 2h zraven

Pač je ne silim, da gre, ko ji ni, pa tudi pristaš izjokavanja nisem ... Čeprav bi bla včasih res hvaležna, če bi šla prej spat
rina22: res je krasno slišat ma-ma, kar solzne oči sem dobla, čeprav Zala ne ve, kaj je povedala
Ne morem verjet, da mi je uspelo vse pokomentirat, pa se Zala ni zbudla ...

No, ravno zdaj se je