Špela, sem že razmišljala, da bi tudi jaz počakala s kapljicami, dokler ne minejo 3 meseci. Sem pozabila napisati, da mi je pediatrinja v bolnici rekla, zakaj mi je moja pediatrinja predpisala 4 kapljice na dan (D3). Da je to po njenem mnenju preveč
Glede podiranja kupčka - ko je Timeja pila še Aptamil Imunofortis, je kupček podrla takoj, ko sem jo dvignila. Če pa ga ni, sem jo nekaj časa še držala čez ramo, nato pa sem jo položila v pojstlo in je dalje spala. Če pa jo je kaj začelo tiščat, se je pa takoj zbudila (čez približno 10 minut), pa sem jo dvignila, pa ga je takoj podrla, nato pa dalje zaspala.
Zdaj, ko pa pije Aptamil AR, pa težko podre kupčka, tudi podnevi. Ko pa ga podre, pa ga podre res malo. Tak, da če ga ponoči ne podre nekaj časa (še vedno jo nekaj časa držim gor), jo kar položim v postelco in spi dalje. Samo da se mi sedaj še ni zbudila, da bi jo kaj tiščalo.
Se mi je pa tudi že zgodilo, da sem jo zbudila zaradi podiranja kupčka in je bila tako sitna, zaspati pa ni mogla lep čas
Tak da, po mojem mnenju ga kar pusti spati, če ga en čas ne podre. Če ga bo kaj tiščalo, se bo pa prebudil in ga bo tedaj podrl. Samo, če ga do zdaj ni, ga verjetno ne bo.
katrinka, eno samo vprašanje (pa ne želim biti vsiljiva ali nesramna
). Sem že želela vprašati, ko si prvič posodobila seznam... A si naša punca ne zasluži, da bi dala slikico zraven?
Pa oprosti, samo zanima me, zakaj je nisi dodala. Saj je ni treba, ampak če si do zdaj vse, bi bilo lepo, če jo bi. Sicer pa, če je do zdaj ni bilo, je ni treba zdaj
Pa brez zamere, nič slabega nisem mislila, samo malo sem bila užaljena..