Hej!
IZVIRNO SPOROČILO: dd77
CIAO BAABUŠKE......
Eno vprašanje...moj mali do zdej še ni imel nič v nosku,ker gledam vsak dan in ma prazen,čist.Tako da mu nič ne čistim.Mislim da ni potrebe...ker če bom kar neki brezveze mu kapala to fiziloško bo še dobil suho not sluznico.po mojem.Al kaj...kaj to moraš obvezno?
ČEŠNICA- pozdravček, kaj počnete?
Ne, ni ti treba ves čas uporabljat fiziološke. Večja potreba se itak pojavi pozimi, ko je v stanovanju bolj suh zrak, pa še prehladi so pogostejši.
Mi smo ok. Pa vi?
vrtec - za naše stanje ve itak cela Slovenija!

Tko, da - kaj čem pisat. Naš Anžej je eden od tistih otrok, ki je ostal "zunaj". No, na srečo za nas ni panike, ker se čuva pri babici s še enim pobalinčkom (do avgusta so bili pa 3). Tudi Juša bomo vpisali, ampak prvo leto sigurno še ne bo šel (itak ne bo prostega mesta!

)

proti vsem težavam, vročinam!!!
špela ni za kej!

Sej so tud meni povedali! Pa gre izročilo naprej!!!
Nalepkic žal nimam...
rina22 kaka lepa smejkica!!!
jazzz težko rečem glede uspavanja. Od kar Juša kopamo, to naredimo med 18h in 19h, ga dava v pižamico in spalno vrečo, pol pa dojit in spat. Do 21h ziher zaspi (včasih zaspi, pa se še enkrat ali dvakrat zbudi ter želi pocartat - beri povohat zizo

). Vedno mora bit isti ritem... Ne vem pa, kako je, če ne gre...
Čez noč se bo pa tudi sčasoma unesel. Juš se že zbuja 1x na noč (ob cca. 4h), ampak ima tudi drugačne "ideje" (ravno danes sva se dojila že ob 24h).
Svet upam, da bo z Ano vse ok!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 22.9.2009 14:27:44 >