IZVIRNO SPOROČILO: anschk
Dojenje- Obup ja, vsi pametujejo! Jst sm že tok navajena da me vsi to sprašujejo, da sm mela zadnič prou nerodno situacijo pr frizerju: mi je frizerka umivala lase in vpraša drugo frizerko (živita skupej in sta pisali seznam za v trgovino- to sm pol zvedla) "a mleka je še dost"? in jst odgovorim da na srečo ja!Sm šele pol pogruntala da vpr ni blo namenjeno men. Prou smešna situacija. In pol ni blo nič jasno ne men ne njej. Hehe
. Mi je blo tok nerodno...
Zdej pa še eno vprašanje: a vaši cukrčki že lepo kravce pasejo? Naš je star že čez 3 m pa mu nekak ne gre najbolš. Je tak lenušček ko ga dam na trebušček. Zdej pa ne vem a je kkšna panika za nardit al je to normalno...
želim čudovit dan
Joj, a veš, da se je meni ravno kontra zgodilo glede mlekca. Sta prišla tast in tašča k nam (btwprinesla 2 polni košari jurčkov in lisičk

) in me tašča vpraša isto vprašanje: "A mleka imaš dost?" Jaz pa grem v hladilnik pogledat pa ji rečem "Dva litra sta še" hehehehe. Mi ni bilo jasno zakaj to sprašuje, sem mislila, da ga kej rabi, ko je čistila gobe (kaj pa vem kako imajo to na Štajerskem

). Smo se prav smejali
Kravice pase, full dobro, ga dam vsak dam malo na trebuščka in se včasih kar ustrašim, da se ne bo prelomil, ker se tako dviguje. Ni panike, tudi če še ne pase, bo že še..., kot pravijo, eni hitreje eni kasneje

.
BOOMER... luštna fotka

.
Time out... znano ja grrrr
šrimpf... hihi, ti pa da dela ane

. Jaz sem bila z vozičkom malo na terasi v zatišju, da ni tako pihalo. Je pasalo, ampak potem je bil pa že lačen in sva šla not. Kaže kakor, da bo nevihta

, jaz ne bi razkirala it daleč.
Super za igralni lok

.
rina... no, vsaj boli te ne toliko, ubogica, a tako te je prej matrala menstruacija? Pri meni je še kar ni je in sem prav happy
eva... woou, toliko si shujšala? No, le pazi, da te ne zmanjka

. Jaz sem na istih kg, kot pred nosečnostjo, pa se mi zdi, da jem full več

. Tiste, ki ste na +, nič se sekirat, saj pravijo, kar je šlo 9 mesecev gor, naj bi šlo tudi 9 mesecev dol
hrupka... imaš pa srečo, da Larisa tako lepo prenaša kapljice

. Jaz sem jih morala Taju pa dveh dneh ukinit

.
Zdaj pa grem lupit krompir, moram naredit pire za zraven filanih paprik. Sem že prav lačna in komaj čakam, da pride možek iz službe...