IZVIRNO SPOROČILO: rina22
Mamice, kako pestujete svoje
? Naša se sploh več noče pestovat vodoravno. Samo gor bi bila. Pa še to ni ravo zdravo za njo..
Tudi naš bi bil samo pokonci. Vodorasvno se tako jezi in zvija. Tako, da je kar dosti pokonci, le ko je utrujen se pusti še pestvati.
Drugače pa bi ga zadnje čase kar vsak dvignil že pod pazduho in dajal sedeti. No tega pa res ne pustim, sam je pa grozno, ker moram vsakemu to konstntno ponavljati in skoz to delajo. No to je bolj žlahta po mojem. Res so čisto nori nanjga, ampak meni pa nič ne paše, ko ga vzamem v naročje nad nama pa pet glav in vsi naenkrat ga kličejo in mu nekaj govorijo...
Aja pa alergična sem če ga lupčkajo. Je ravno zadnjič tašča od sestre od mojga najprej vanjga rinla nato si nos obrisala, in jamrala kako ji teče iz nosa (in to je direkt na tamalim delala, potem ga je pa še lupčkat hotla) in potem sem jaz malo čudna, ko jih prosim naj tega ne počno.
No na srečo se moj strinja da so določene stvari PREPOVEDANE - kot dajati ga sedeti, dvigati pod pazduho in ga lupčkati (pa ne na lička ali pa kaj), ampak to bi kar okoli ust rinili pa rokice njegove v usta dajali

, sva se včeraj lepo dogovorila, da bo sedaj on tisti, ki bo začel, ne tega ne onega, da ne bom jaz vedno tista smotka.
Aja pa celo ideje so že bile kako ga na nogice postaviti

, joj groza, res, kot da niso vsi že dovolj stari in imajo svoje otroke in lahko vedo da se to ne počne!
Sicer so se zadeve malo izbošale - seveda le ko sem jaz zraven, ko me ni že probavajo, tako da sedaj kadar se pri tašči cela žlahta zbere (vsako nedeljo

), ga imam skoz na očeh, da mi ga nebi kdo postavljal ali kaj...
So imeli obdobje ko so se delali kot da me ni - joj dajmo mu jopco gor, pa hlače, joj previti ga je treba je pokakan... in podobne. No pa itak za vsakič ko prdne že ploskajo lejga ko kaka. jao, in bolj jim razlagam, da ni pokakam, ker dobro vem kdaj kaka, manj se dajo motiti.
Sicer se trudim, da gremo čim manjkrat tja, ampak moj je tako navajen na ta nedeljska srečanja... tako da včasih ga pa le spravim kam drugam...