Mamice, zdaj ste me pa čist prestrašile z vročino in nespanjem po cepljenju
Vozičkarice se pa res razlikujejo glede na mesto in vas. Sem doma večinoma res deležna (včasih) kakšnega grdega pogleda, ko pa smo pri babicah, ki so na vasi, je pa pesem čisto drugačna - kot je napisala anschk.
Špela, Čestitke za obletnico
In seveda čestitke za bodočo mamico kužiko
Blacky24, sicer nimam izkušenj z vročinskimi krči, ampak vseeno upam, da se izteče vse OK in da jih ne bo dobil
bybyka, ja eni ljudje znajo res življenje zagrenit
Glavno, da sta zdaj oba sončka zdrava
Glede prijav - za tisto, da bosta vložila prijavo proti tistemu, ki je klical na SOS telefon, pa se vama je zgodila krivica in poniževanje (vsaj jaz sem tak razumela, da bosta dala prijavo), se strinjam. Glede prijave proti vrtcu je pa tak - res, da vsakega starša boli, če se otročku kaj zgodi v vrtcu, samo se kdaj vprašaš, koliko otrok mora vzgojiteljica naenkrat gledati? To se zgodi v momentu. No, razen, če si prepričana, da temu ni blo tak. Ne bi rada pametovala, ker bi sama mogoče reagirala isto kot ti, če bi bila v taki situaciji, samo tak se mi zdi, da smo preveč nastrojeni proti vzgojiteljicam, ko se kaj zgodi. Saj res, da so one zato tam, da jim zaupaš otroka v vartsvo, samo tudi one so samo ljudje, tak kot mi. Tudi, ko imamo me otroka včasih na očeh, se mu mimogrede kaj zgodi..
Joj, zdaj sem pa res zabluzila pa spametovala
Ja, grozna sem
Glede mustela kreme - mi se s temencami borimo že lep čas, kljub temu, da uporabljamo to kremo, ampak se stanje malo zboljšuje. Mamice so mi svetovale, naj raje kupim šampon od Mustele proti temencam. Samo še ga nisem.. Bom probala s kremo jih ven spravit, če bo šlo, ker se zadnje dni lepo luščijo. Upam, da ti bo uspelo, da se jih čimprej znebiš
Ker meni že pošteno parajo živce...
Kako turobno vreme je danes
Zunaj piha, pa full je oblačno