Hey hey miške!
Joj, kolk sem vesela, je Tajko končko spal kot se šika, se pravi od 21h pa do 6h
. Tako, da sem danes polna energije, spočila in vesela
.
Za stolček bumbo sem tudi jaz brala, da naj ga ne bi uporabljali prehitro, saj je
res v prisilni drži. Anžej pri 6 mes.izgleda prav super (kolk je luštkan!), tisti mali na linku pa ajajaj, je res še premajčken se mi zdi.
Posedanje
... vem, da je še čisto prehitro, ampak ko imam Taja na nogah se skos dviga in se mu rata vsest, potem pa je kot šiba na vodi in se muva levo desno in ga seveda položim nazaj vodoravno, pa se krega in se spet dvigne, pa spet in spet, imava prav borbe hihi. Ima katera kakšen nasvet pri tem, kaj narediti, da ne bo tako hud, ko hoče biti na vsak način v sedečem položaju? Je pa res močan, ko ga je včeraj videla babica kar ni mogla verjet
.
Nogice... je včeraj pri previjanju odkril nogice in mu je bilo takoooo zanimivo, da jih sploh ni hotel spustiti. Sedaj pa jih skos dviga in zatika za igralni lok in se včasih kar prestrašim, da bo naredil preval nazaj... Še malo pa jih bodo začeli v ustka dajat
.
Smejanje na glas... že kar dolgo se tako smejčka, res pa je, da je mali veseljak, pravi dobrovoljček, tujcem se vedno nasmeje če ga le gledajo, ko pa ga kdo vzame v naročje pa joook.
Oblačenje... za ven ga oblečem: žabice, bodi, hlačke, majčka, jaknica in čez dekica ali pa je v vreči. Včasih mu dam še rokavičke. Kapice tudi Taj ne mara in ga ne silim. Ko je bil res mraz mu je pa kar pasalo, da jo je imel gor
.
Stolček za hranjenje... kot je napisala ella - ko samostojno sedi, pred tem pa jih bomo morale hraniti kar v naročju.
Kašice... kdaj boste začele dajati
kašice tiste, ki samo dojite? Ker pri AM se menda lahko dodaja prej, kot pri dojenju. Čeprav ne vem zakaj? Sem brala, da so dobre kašice od Milupa ali pa od Hippa, ker se mešajo z vodo in ni treba dodatno črpati mleka. Aja, s kakšno količino pa sploh začeti, žlička, dve, ali več?
Dobimo popoldan obiske. Iz štajerske prideta Taja obiskat bratranec in sestrična, ker imata počitnice. Jih mamica najprej pelje v ZOO, potem pa pridejo k nam. Sem že zmlela orehe in pripravila testo za palačinke, da se bodo malo posladkali. Samo moram še najti recept kako narediti dobre orehove palačinke, jih že res dolgo nisem delala. Kakšen nasvet?