Daaaaaaaaaaaan!
IZVIRNO SPOROČILO: Chatty
Živjo
mene pa zanima, zakaj imamo ene d3, druge pa ad3. Pri Enji sem dobila ad3, pa ni imela problemov, pri Tristanu me je pa vprašala če ima kaj krčkov (takrat jih je imel) , mi je pa predpisala d3. Pa še nekaj, zakaj ene dajejo pa 7 kapljic, druge pa samo po 2? Na podlagi česa to določijo?
Tud jst sem čisto zmedena...

Kakor vem, naj bi bil vitamin A povzročitelj krčkov in zato nekaterim predpišejo d3, ampak punce pravijo, da tudi te povzročajo krče...

No, upam, da to čimprej mine!!! Mi na srečo nismo imeli nobenih problemov ne pri Anžeju ne pri Jušu. Jemlje pa 5 kapljic ad3. Smo jih pa pri obeh uvajali postopoma - po 3 dni 1, spet 3 dni 2 kapljice in tako naprej - priporočal že pediater in v lekarni so rekli tako.
Sem pa tudi jst že slišala za Oleovit - pravijo, da te pa res ne povzričajo krčev.
Juš pridno spančka - uf, uf, zadnje dni sploh ni blo varjante, da bi pridno pančkal doma, samo v vozičku je.

Danes pa spet panča v posteljici, pa še ponoči smo se spet naspali!

Zgleda, da je po meni in mormo bit vsi doma, da fajn spi.
spela

kakšen lepoteeeeeeeeeeeeeeec! Pa mamica tudi, seveda!

Ful mi je všeč rakec z imenom in datumom na steni! Super ideja in odlična izvedba!!!
gripa... Se strinjam z
giggico... Ma, ne vem, če res ne "rešujejo" te "krize" na ta način.

Ampak jasno, me je vseeno strah za mala dva! Sicer mi ne hodimo z njima v trgovine/zaprte prostore (že z Anžejem nisem skoraj do 1 leta), smo pa vsak dan obvezno zunaj na svežem zraku.
Juš me kliče...