ola punce sam na hitro...
naša je spet imela 2 dni dojenja na urco pa ponoči na 2 urci..itak nismo nič spali. Vzrok - verjetno premastni pohani zrezki (tempura, brez jajc, očitno moj slabo ocedil) ter naslednji dan prosena kaša. Je pa nekaj hujega - na plenički je bilo v soboto cel kup rdečih nitk in malo rdeče sluzi. Verjetno kri....na zelenkasti podlagi....naslednji kakci so bili idealni, zlati, brez nitk. Včeraj je bila samo ena pikica ali dve, danes dve v dveh zaporednih kakanjih....je pa jedla skoraj normalno - spat ob 1930, 2200, 200, 400, 600 (že budna)..mah sej človek več ne ve kaj bi..jem itak tako omejeno da je joj čakam da P začne, da pokličem..itak ne bo nič znala pametnega povedat..mah
a je alergija lahk tud brez pikic? naša ima samo mal mozoljčkov, skor nič zadnje dni.... upam da je to sam napenjanje in nič drucga....
Drgač thx za podporo pa linke za precentile (itak je naša po jusu)....
katrinka - ja ja zleze pod kožo tale LJ (prid kaj mimo, na igralne urice, za ven pač ni)
pančkanje - kdaj so pa vaši začeli tako dolgo spat? a je res ta fora, da ko podvojijo svojo porodno težo? roko dam za 1 noč spanca!
ritem dojenja - ostaja isti, sam kdaj se zgosti...enako kt je brcala v bauhiju
gh - če bi bila moja mama, bi že pri 3tednih pila korenčkov sok in ponoči čajčka, zdej bi pa že veselo mlatila banane...tok o doktrinah..mi bomo okoli 6ega, čeprav že sedaj debelo gleda, ko papamo
razvoj - naša ma 3,5, glavico drži pokonci (občasno zaniha), se dviguje na boku in se hoče zvračat naprej + ni variante da jo pravilno nosim v naročju, ker se hoče postavit pokonci...po vsem kar sem slišala pri P je ne "znam"več nosit...ok kupčka itak čez ramo..sam je ful firbčna pa če ni pokonci se mi steguje v rokah pa glavo obrača..joj...kdaj so lahko bolj pokonci..našo bo namreč požrlo od firbca(po mami...pa trma tud)
tečkarjenje - popoldan mamo kar borbe...se odloči da bo ob 18:30mela kopanje in boh ne dej, da bi ji plenico premenjal. Ko ugotovi, da ne sledi kopanje, iz sebe izdavi kričanje (suhi očki ki gledajo užaljeno), neutolažljivo do konca (tud jošk ne pomaga), če pa ga že zagrabi, se pa pol nanga krega...no sej če je pa čas za hranjenje se pa vanga smeji tako da Belika - mi je znano že od 1meseaca ta vreščanje...je trajal da smo pogruntal, da mala zahteva da so stvari po njenoo..kaj sem pa hotla levčka
delo - jah je treba, če češ žvet...sam zdele se kriza kar pozna..saj šparat se bom navadla...shopping pač letos čist odpade..za nov let vsi dobijo piškote
grem se mal spočit...najedla sm se komi....upam da je nabo spet navijalo..eh še mal še mal pa se bova meli lepo
vseen pa sam še to - punce, res ste v redu in fajn je, da se da kaj prašat in se dobi konkreten odgovor (iz izkušenj)
riž, krompir, polenta - kulinarična omejitev (vse za naše pikice!)