IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: inuasa
Mam pa tud jaz še grehe na faxu, zdej bi mogla it na en kolokvij, ma so se zlo pozno zmislili zanj, tko da ne bo šlo...januarja bo pa žur, ma se morem že zdaj lotit, pa se nisem še konkretno vsedla in začela...spet odlašam...
Punce, kaj pa študirate?
hehe...jaz politologijo
A FDV-jevka si

Jaz sem eno leto tudi tam študirala! Katera smer politologije pa?
No, jaz pa študiram slovenistiko
Malo pozno, ampak vseeno iz srca:
inuasa, vse najboljše
Vidim, da se ene res znate organizirat, ene pa imajo tudi manj zahtevne

, ki se znajo zaposlit sami s sabo

Jaz pridobim pod igralnim lokom 5 - 10 minut in pod glasbenim vrtiljakom 5, pa še ta čas moram bit v istem prostoru - me mora imet na očeh, pa moram ji vsaj tu in tam kaj rečt, sicer se prej naveliča

In če pride dan, ko mi spi samo trikrat po 20 minut, potem to res ne gre kaj naredit poleg
Gospodinjska opravila: jaz mojega nič ne šparam pri tem

Nenazadnje sem jaz doma in cel dan skrbim za Zalo in še kaj naredim poleg, ponoči jo tudi jaz hranim - sem mama 24 ur na dan, torej njega tudi čaka svoje

Čez teden sicer kuhata moja mama in brat, ker njega ni, čez vikend pa seveda moj

Pa še kakšno sesanje in brisanje itd. ima on na skrbi
vim, tudi moj ne more zvečer sam uspavati Zale

No, ne samo on, tudi nihče drug

Včeraj je bil zmagoslavno prepričan, da mu je uspelo, pa se je po 10 minutah zbudla in ugotovla, da me ni, pa je blo vse narobe
Aja, ena
računalniška: Zala je bla pred kratkim z mano za računalnikom, ko sem bla tu na RR in mi je uspela stran zelo povečat - če hočem videt vse napisano, moram premikat levo in desno

. Stiskala pa je na tipkovnici spodaj v levem kotu - ve katera, kaj bi lahko to bilo? Mimogrede, bibaleze.si pa mi je pomanjšala tak, da ne vidim brat

In nihče ne ve, kako to popravit