ella... hvala za info glede zobozdravnika, se pravi pri 1.letu. Ojo, ja sneg je lep za videt in za gore, na cestah pa je bolj dre*. A ni smešno, da pristojne službe prvi sneg VEDNO preseneti??!
Kapljice smo mi omejili na minimum, tako, da jih res redko še uporabim, no skoraj nikoli. Pa se je kar lepo odvadil, moram potrkat
.
Hihi, kaj si mislijo
ob snegu...kaj to pada z neba uf???hihihi
Spanje... jaz mu pred spanjem dam še načrpani mlekec, cca 50-100ml in ga kar spije, potem pa spi vsaj do 6-7h. Kar je super, le za napete joške ni glihk cool, pa kar šprica potem in se revež cel zmoči po obrazku hihihi
.
Galateal... hvala.
Včeraj sem pa bila okupirana s FB. Kljub uspešnim branjenjem pred pritiski, da odprem svoj profil tudi tam, sem vendarle podlegla
. Tako, da punce, če je katera na FB in če hoče biti moja prijateljica, me poiščite pod Špela Pisnik
.
Jaja, tudi Taj dela kar naprej trebušnjake. Me kar malo čudi, da še ni vidnih izklesanih radiatorčkev
.
Dedek Mraz... ziher je bila ena izmed najmlajših fanic a? No, pri nas v službi so mi rekli, da je otročke pripelje šele okoli 2 leta starosti, tako, da sva midva letos "van padla"
rina... saj pa pejta na snegca, bo še bolj luštno
.
Češnca... a res al kaj, da dobimo vabila za zobozdravnika, ker mi hodimo tudi na P v Kamnik??? Je rekel naš pediater, da nič o tem ne ve, imamo pa dr. Breznika.
BOOMER... tvoja pikica se res lepo redi! A vama niso enkrat nekaj težili, da ima premalo kg?
katrinka... a rabiš mogoče ELEVIT kapsule, imam skoraj cele? Sem jih kupila, kot dopolnilno prehrano pri dojenju, a je imel Taj krčke po njih (zaradi vit.A) in jih nisem več jedla.