writing-img

RE: Mariborčanke lV.del

clock-img

29.07.2009, 14:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Hvala,Botrca!Pridi me kaj pogledat v Punat-dom Frankopan-skupina MIŠKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne obljubim...user posted image

To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo morašuser posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.07.2009, 15:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

To ti je Lea napisala.Saj je ne rabiš obiskat,da ne boš ki mislila,da jo morašuser posted image user posted image user posted image

Ne, saj vem...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

29.07.2009, 15:51

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ne, saj vem...user posted image

Vredi te!
Kdaj grete vi?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

29.07.2009, 16:33

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ooo Matcar si zamenjala avatar? Da se zlije z to oranžno barvo..tak poletni?? user posted image

clock-img

29.07.2009, 17:00

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar lep avatar imaš...res paše k tej oranžni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

29.07.2009, 19:05

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Hej hoj!

Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič večuser posted image user posted image user posted image , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

29.07.2009, 19:48

clock-img

LenaG

pencil-img

349

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Hej hoj!

Glorio smo zjutraj odpeljali k dispanzerju, dobili smo napotnico za na Pediatrično k. in spet smo v bolnici na infuziji, da mala ne dehidrira, ker ne je nič večuser posted image user posted image user posted image , Spet v bolnici, pa še od prvega odpusta nimamo odpustnice.

Mije kar hudo, ko si predstaljam ta neprestani boj s hranjenjem . . . Res držim pesti, da bo kmalu bolje in boste začeli normalno papcat . . . Še prej pa čimprejšnji odpust domov in da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Tisa 17.08.2008

clock-img

29.07.2009, 19:55

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Pozdravljene tudi vse ostale . . .

user posted image user posted image user posted image  Rubin tudi za tebe in tvoje sončke

Saraya kako pa je kaj pri tebi?n Še vedno z vročino? Upam, da bo pa zdaj res minila.

Res vam vsem držim pesti in pošiljam pozitivno energijo, da bi bilo vse čimprej vredu, v to da bo pa tako ni dvoma.

Sem vas včeraj samo na hitrco prebrala, sva z možekom imela obisk iz Kamnika. Je prišel en poročni par po dlike in fotoalbum in smo se začvekali. Masta tudi vsak svojo hčero, stari pa sta  9 in 10, pa smo meli kaj za čvekat. Pa o dopustih in dogodovščinah  itd... Je bilo res super. Tak da potem pa se mi ni več dalo pisat in sem šla raje spat.

Jaz sem preživela še en delovni dan in moram priznat, da zaenkrat še paše ta sprememba, mala pikica pa me tudi ne uspe pogrešati. Bomo videli kako bo vnaprej.

Smo se že nekaj menile o kavi ta teden. Sem brala za nazaj pa nisem nič zasledila, da bi se zmenile. Kaj pravite na jutri? PO 16h? Tam v onem kaviču pred Kamnico (mitnica ali ne?) Jaz zjutraj ne sfolgam brat foruma, tak da bi bilo super, če bi se že danes zvečer dogovorile.

Tisa 17.08.2008

clock-img

29.07.2009, 19:57

clock-img

LenaG

pencil-img

349

aja pa glasovala sme že tudiuser posted image user posted image user posted image

In Gloria je pod Klara Gloria morda je zato ne najdeteuser posted image  Sem tudi zanjo glasovala.

Tisa 17.08.2008

clock-img

29.07.2009, 20:23

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Hej hoj!

E, bošček. Komaj domov prišla pa spet v bolnici. user posted image user posted image user posted image zate in za B za Glorijo pa koš user posted image .

clock-img

29.07.2009, 20:24

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: LenaG

Smo se že nekaj menile o kavi ta teden. Sem brala za nazaj pa nisem nič zasledila, da bi se zmenile. Kaj pravite na jutri? PO 16h? Tam v onem kaviču pred Kamnico (mitnica ali ne?) Jaz zjutraj ne sfolgam brat foruma, tak da bi bilo super, če bi se že danes zvečer dogovorile.

Meni je tak vseeno ali jutri ali pa v petek.

clock-img

29.07.2009, 20:27

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Rubin že samo iz tvojega pisanja je razbrati da si dober človek in že samo zato te obkroža pozitivna energija. . . tako kot ti, sta tudi tvoji pravi borki in upam, da boste čimprej doma, družinica. Res si zaslužite.
Si niti predstavljat ne znam kako je to. Tudi midve s pikico ti pošiljava kupuser posted image . user posted image user posted image user posted image  za tebe

Tisa 17.08.2008

clock-img

29.07.2009, 20:32

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Nič čvekice, vidim da vas še ni. Pridem kasneje nazaj, da vidim kako je s kafetkom jutriuser posted image

Tisa 17.08.2008

clock-img

29.07.2009, 20:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

29.07.2009, 21:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vredi te!
Kdaj grete vi?

4.8.

clock-img

29.07.2009, 21:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer user posted image

clock-img

29.07.2009, 21:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

čer user posted image

clock-img

29.07.2009, 21:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Hej hoj!

user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio.
Bodita močna user posted image

aja,..sem pa dala prvi glas Klari Glorii na maminajdi.si user posted image

clock-img

29.07.2009, 21:07

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: LenaG

aja pa glasovala sme že tudiuser posted image user posted image user posted image

In Gloria je pod Klara Gloria morda je zato ne najdeteuser posted image  Sem tudi zanjo glasovala.

jaz sem tud za njo že popoldan glasovala user posted image user posted image

clock-img

29.07.2009, 21:07

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Chrristiana21 zate in za tvojo pikico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej vrne iz bolnice. Vem kak je to ko ti otrok noče jest. Moj je do 15.meseca non-stop bruhal. Zdaj je že dolgo odkar ni...ne morem pa še 100% rečt, da tega ni več, ker imam še vedno strah ko ga hranim da mi bo ven vrgel. Pri 18. mesecih je to zelo redko...user posted image  upam, da do 2. leta čisto mine.

clock-img

29.07.2009, 21:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Meni kava jutri in v petek ne odgovarja, lahko samo v soboto dopoldan. Ostale povejte. Pol me pa itak ni.

clock-img

29.07.2009, 21:13

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer vsem skupaj.

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

botrca..kam greste na dopust?? 

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer vsem skupaj.

čer user posted image

clock-img

29.07.2009, 21:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

botrca...boš slučajno šla kaj v A ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem