no, da vam na hitrco napišem...z majo sva včeraj popoldan šli v bolnišnico in HB se danes vrnili...maja in oči sta šla včerja popoldan spat...jaz pa v lekarno in v mesto in ko pridem domov pred blok slišim strašno cviljenje pa čeprav je nekaj otrok v bloku sem posumila, da je to majin glas pa grem notr pa slišim maja...pa odprem vrata oči cel paničen "maja se ne da prijet, ne nosit, ne nič sam cvili in ne vem kaj naj naredim...." stopim v sobo in vidim bruhanje kot da bi gledala vodomet...takoj rečem, da gremo k p...jo vzamem in jo grem slačit...vidim cela plenička tk pokakana v driski, kot da bi polulala vse je teklo iz nje...takoj sem vedela, da nama grozi bolnišnica, ker je cel dan držala usta skup ko sva ji htela dat kaj za pit...no in tako se je tudi zgodilo...maja je bila dehidrirana, z hudimi krči, in polno zraka v želodčku...srce se mi je paralo...pol me pa še sestra tk noro vpr. če imam namen ostat z majo...ja valda...maji bi se zmešal brez mene meni pa tudi...pol so se pa začele grozljivek...ob pol 6 mi jo odnesejo, da ji vzamejo kri in vstavijo metuljčka za infuzijo...pol ure sem jo v čakalnici ne močna čakala in poslušala kako se dere cvili stoka...in sakih tolko časa sem slišala da je sestra rekla, še malo pa boš nekoga vidla...pa še malo pa boš vidla mamico...joj minute so bile dolge kot leta...in pol pride sestra in tk prestrašeno reče ne se prestrašit maja ima na glavi vstavljen metuljček je tako dehidrirana da je kri po kapljicah tekla...ko sem jo zagledala sem mislila da padem v nezavest...pol glave obmotane, maja vsa omotična...pa pol je zaspala..sicer ji je ponoči iz glave padel metuljček in jovo na novo pakiranje metuljčka v telo...pol je dobila v rokico....sva pa dnaes videla da so ji po vseh možnih žilah probal vstavit, je vsa prebodena in plava...kašlja kot nora...celo noč sva se matrali in matrali s tem, da si ni izvlekla metuljčka...joj, to so bile grozote...saj veste kako je ko ti lasten otrok trpi...maji gre na bolje, ampak zdaleč ni to stara maja...sam leži, gleda, jamra, tu pa tam jo kaj spravi v smeh...upam, da mi bo zdaj pila ker če ne greva nazaj...tega si pa ne želim...danes je tk razdražena, da je niti ati ne sme kaj dosti primat....jo je prej neki preoblačil in verjetno ima to podzavestno, da ko smo jo v bolnišnici slačil se je pol neki dogajal...upam, da bo moji revici miklavž odvzel te muke in bolečine in da bova hitr zdravivi...
kako ste kaj ostale pa vaši krofki, jagode????
aja še to...maja je imela neko virozo katera jo je mučila, lahk bi imela še večjo vročino...jo je pa nekdo okužil...midva z očijem ne, ker nisva ne bruhala in ne imela driske...sicer pa se spomnim zadnjič da jo je ena baba neki božala zunaj pa sem ji rekla, da tega nimam rada pa mi je rekla gospa ne bit tako občutljiva...ja, in zdaj gospa doma ima bogega otroka...v TC več ne gremo z majo...da jo pa vsak šlata pa tud ne...včeraj prišla tašča pa sem ji rekla da preden prime majo si naj opere roke pol pa še razkuži pa me je sam gledala pol pa sem rekla, da je slučjano ne okužite pol pa takoj vse naredila, ker se boji, da ne bo kaj kriva...joj so nekateri pravi kreteni....
tk maja in mamica detelja vam pošiljave en poljubček in objemček...upam, da bova kmalu "pospravljale stanovanje, brisali prah....in delali neumnosti"....pazite nase in male škrate...
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!