pozdrsvljene punce
Joj koloko časa se nisem že nič javila na ringa raji
, če pa je toliko obveznosti in naporov z našimi cukri, saj same veste. Naš Nik bi se non stop igral in zahteva 100% pozornost. Joj kok je že velik in kako hitro beži čas, 1,2,3 pa bo konec še teh nekaj zadnjih mesecev porodniške
. Mene je kar groza it delat. Porodniška se mi izteče 20. marca naš Nik po bo komaj 5.4. star 10 mesecev. Niti to ne vem kam ga bom dala v varstvo do septembra saj vrtec dobimo šele takrat. Ponoči kar spat ne morem ko premišljujem o tem. Plus tega da naš Nik ni bil še niti urice v varstvu oz. stran od mene. Kako pa je pri vas s tem mamice? To da bi še enkrat zanosla tako hitro ne pride v upoštev. Moram pozabiti prvo ta porod ki je bil kar težak in zakompliciran. Menstruacije še vedno nimam, ne vem kdaj bo prišla? Čeprav me vsak mesec okoli 15. nekaj črviči samo priteče ne nič
, se vrjetno pripravlja. Nikec je super zdej tudi spimo ponoči lepo, danes smo zjutraj potegnili celo do 10h. Smo še vedno pri 2-h zobkih, se pa slinimo in grizemo zgornjo ustnico tako da vsak čas pričakujemo tudi kakšen nov zobek
. Kakamo zdaj super tako kot se reče...no tudi smrdi že tako
. Jemo veliko različnih stvari, nismo poskusili samo še jajc, stročnic, orehov, medu, zelja, solate, svinjine pa še nekaj stvari. Včasih dobi pikico čokolade in že dobro ve kaj je to
, pa tudi marmelada mu ni tuja. Spimo še vedno večina poleg atija in mamice, joj razcrtanec naš mali. Kok mirno on spi ko je pri nama na sredini, kot kralj
. Plazimo se ne po vseh štirih, se pa že sami usedemo in postavljamo na nogice. Božiček je prinesel hojico, ki smo se je tako branili, pa vidimo da je super
, to je ati čist rdeč ko vidi kok se njegov mali super vozi po novem hrastovem parketu
. Damo papa, pa kok smo veliki kažemo, pa dudo damo mamici ali atiju ko mu to rečemo. Ja pa plesati tudi znamo, pa zelo radi se fotografiramo..je pravi pozer
. Kopamo se vsak dan, saj je to dogodivščina dneva
, pa seveda kopalnico moramo potem vsak dan čistit. Mami je s kilami že skoraj na istem kot pred nosečnostjo. No in glede na to da sem se zredila za kar 33kg, sem na to zelo ponosna
, seveda pa kakšen štrudl, krof in podobne stvari še vedno padejo
. Ja rožice tudi zalivamo, samo malo večkrat bi si morali čas vzeti, dnevi kar hitijo in včasih mine kar teden od nazadnje
, se bomo poboljšali.
Tako pa sem malo opisala kako je pri nas. Vsem ki ste praznovali obmesečnico iskreno čestitam. Vse vas lepo pozdravljam, našim krofkom in jagodam pa pošiljam en poljubček