writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del

clock-img

18.08.2009, 12:50

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

hVALA BEJBE MOJE. tOK sem vesela da sem kr mal pijanauser posted image
Kej dost še ne vem, mojga čakam da dam pride pa mi kej več pove.
Majchy, ja to tam k je mel dons razgovoruser posted image user posted image user posted image

BRAVO BIRDY....user posted image user posted image user posted image user posted image  OZ TVOJ DEC...

So what....

clock-img

18.08.2009, 12:50

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......ne delaj mi luštov z morjem in plažo en teden prejuser posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

na tejle smo bli pa že 4-jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

18.08.2009, 12:52

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

katjusa-a si bila tukaj na kratko postrižena.....

So what....

clock-img

18.08.2009, 12:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

katjuša......packauser posted image user posted image user posted image ........a je cmok zginil?

clock-img

18.08.2009, 12:55

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

katjuša......packauser posted image user posted image user posted image ........a je cmok zginil?

ga je poplaknila z 0.3 domačega user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

clock-img

18.08.2009, 12:58

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ga je poplaknila z 0.3 domačega user posted image user posted image user posted image

ne še kr mam tak čudno v grlu je pa mal boljšeuser posted image

clock-img

18.08.2009, 13:00

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ja men ful hitro rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image
tole je blo 18.8.2008
user posted image

clock-img

18.08.2009, 13:02

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

bi mogla ruknit 1 deciuser posted image user posted image user posted image se hecamuser posted image .....če ne boš uredu te pusti domauser posted image

clock-img

18.08.2009, 13:03

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

bi mogla ruknit 1 deciuser posted image user posted image user posted image se hecamuser posted image .....če ne boš uredu te pusti domauser posted image

ja te bom z motorjem prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image točno vidiš jst bom šla z motorjem pa bo placa dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 13:03

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

ja men ful hitro rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image
tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

18.08.2009, 13:04

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih z veseljem podarim.... hoče katera

clock-img

18.08.2009, 13:09

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih z veseljem podarim.... hoče katera

jaz bi user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

18.08.2009, 13:10

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

Halo punce!!!

Jaz sem čist utrujena..Psihično...user posted image
Moja Marinela zlata ima še zmeraj vročino...Zdaj drugi dan in okrog 38 zmeraj...Ni še preseglo 38,5, tako da sploh nisva šle k P (še)...Zdaj še počakam do čet., takrat bi morala vročina izginit(po treh dneh), če ne pa bova šle takrat...

Vseeno upam, da je "samo" 6.bolezen in da ni nič hujšega..Ker drugih znakov ne kaže in kar je najpomembneje, ima apetit in je kar dobro razpoložena..Res pa je, da mogoče malo več aja...

Birdy user posted image user posted image user posted image Fuuuuull sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Kolumbo bi se dalo dobit recept od te tvoje torte? Mislim da je Nutellina,ne?

Jaz bi se pa mogla učit, pa nimam volje....user posted image

Ja, vse ste me spraševale, kako je Marineli uspelo si komolček "izpahnit"...Tudi nas to full zanima...Je pa res, da je roko imela full zvito pod sebe in ležala na boku in včasih se z vso težo obrača na rokico in jo zvija...Vglavnem zapleteno....Zgleda da jo je res čudno dobila pod sebe in mogoče,ker jo je motla, še bolj s silo norela s telesom...ma pa 9 kg, tak da...Je kar težka....

No, kakorkoli, upam da se to več ne ponovi...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

18.08.2009, 13:11

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Birdy - super novička! Sem vesela za vas.

Katjuša - lepe fotke. Kodrčke pa lahko meni pošlješ.

clock-img

18.08.2009, 13:12

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

dajte povejte kaj ste danes kuhale user posted image
mi smo imeli skutne štruklje in kompot. mi počasi zmanjkuje idej user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

18.08.2009, 13:14

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo punce!!!

Jaz sem čist utrujena..Psihično...user posted image
Moja Marinela zlata ima še zmeraj vročino...Zdaj drugi dan in okrog 38 zmeraj...Ni še preseglo 38,5, tako da sploh nisva šle k P (še)...Zdaj še počakam do čet., takrat bi morala vročina izginit(po treh dneh), če ne pa bova šle takrat...

Vseeno upam, da je "samo" 6.bolezen in da ni nič hujšega..Ker drugih znakov ne kaže in kar je najpomembneje, ima apetit in je kar dobro razpoložena..Res pa je, da mogoče malo več aja...

Birdy user posted image user posted image user posted image Fuuuuull sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Kolumbo bi se dalo dobit recept od te tvoje torte? Mislim da je Nutellina,ne?

Jaz bi se pa mogla učit, pa nimam volje....user posted image

Ja, vse ste me spraševale, kako je Marineli uspelo si komolček "izpahnit"...Tudi nas to full zanima...Je pa res, da je roko imela full zvito pod sebe in ležala na boku in včasih se z vso težo obrača na rokico in jo zvija...Vglavnem zapleteno....Zgleda da jo je res čudno dobila pod sebe in mogoče,ker jo je motla, še bolj s silo norela s telesom...ma pa 9 kg, tak da...Je kar težka....

No, kakorkoli, upam da se to več ne ponovi...

kayica... kaj pa zobki user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za marinelo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

clock-img

18.08.2009, 13:17

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA

katjuša si dobila moj mail user posted image sem kar dva poslala, mi že emšo dela user posted image user posted image user posted image user posted image

ne nisem od tebe nič doblauser posted image

ej a mojo slikco zdj maš

pozabla sm vm povedat,..učer jem jogurt in kot ponavadi je dominik skor pojedu še mene zraven (z očmi seveda) no in sm mu dala za probat in je skor 1 in pol jogurata pojedu,..in mu je fulll všeč

no pa dons sm šla k zdravniku za vsak slučaj da tamau ni kej boln,,..vse te viroze pa slabe ledvice (po genetiki sodeč) in je rekla da nj bi blo vse ok, sam da ma rdeče grlo in da če bo mel dons spet vročino nj ga prpelem na kontrolo urina in krvi 

clock-img

18.08.2009, 13:19

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

jaz bi user posted image user posted image

jz tud moje kodre takoj oddam
sam povejte naslov

clock-img

18.08.2009, 13:19

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mlea.........imaš ZS

clock-img

18.08.2009, 13:21

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA

katjuša si dobila moj mail user posted image sem kar dva poslala, mi že emšo dela user posted image user posted image user posted image user posted image

ej a mojo slikco zdj maš

pozabla sm vm povedat,..učer jem jogurt in kot ponavadi je dominik skor pojedu še mene zraven (z očmi seveda) no in sm mu dala za probat in je skor 1 in pol jogurata pojedu,..in mu je fulll všeč

no pa dons sm šla k zdravniku za vsak slučaj da tamau ni kej boln,,..vse te viroze pa slabe ledvice (po genetiki sodeč) in je rekla da nj bi blo vse ok, sam da ma rdeče grlo in da če bo mel dons spet vročino nj ga prpelem na kontrolo urina in krvi 

imam....
super za jogurt.... a to si mu dala navadnega al sadnega?

upam, da ne bo več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 13:22

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

ej punce k ste ble na srečanju,... a je kera slučajno slikala od mojga Dominika prvi poljubček,.... sicer sm bla itak tok faca da si nism zapomnla s kero se je ,..ampak zato mam vsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 13:22

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mlea.........imaš ZS

zakaj pa jst neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 13:23

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

ej punce k ste ble na srečanju,... a je kera slučajno slikala od mojga Dominika prvi poljubček,.... sicer sm bla itak tok faca da si nism zapomnla s kero se je ,..ampak zato mam vsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poljubljal se je s Hano od Tanci.... se pa bojim, da nimamo dokazovuser posted image

clock-img

18.08.2009, 13:23

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

kayica upam, da vas samo zobki mučijo.... kje pa si namerla 38°C če v ritki potem je ravno na mejiuser posted image

clock-img

18.08.2009, 13:24

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

ej a mojo slikco zdj maš

imam....
super za jogurt.... a to si mu dala navadnega al sadnega?

upam, da ne bo več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja učer je poj mojga sadnega pojedu,..zdj mu bom pa v navadnega dala sadno kašo al pa pišlkte,..sam more se zbudit,...ga je obisk zdravnika čist uničuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem