writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del

clock-img

26.08.2009, 09:30

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem

clock-img

26.08.2009, 09:32

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Pozdravljene

Noč je bila lepo prespana, zdej pa z mano rr bere.

Hvala vsem za odgovore in čestitke. Mlea - sem na podiplomcu in sm prav vesela, da bo vsak čas konec.

lilcha - lilcha naš je  vodi ful užival, tk sa smo ga v vodo dajali kr celega, smo meli tud obroč sabo, pa še en avto smo mel.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

26.08.2009, 09:36

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

zdaj sem videla v dipu na reklami ,da imajo te puzle in so 5e...v bc pa 22e?sam mogoce so te iz bc bolj kvalitetne?hmmm kako naj vem

BC je firma, LUMPI in podobni pa ne....v tem jst vidim razliko..... so naše čist ok, glede na to da zna larissa tud kr prbit z glavo ob tla, pa ni nobenga joka...user posted image me pogleda, se ji nasmejim,pol se nasmeji še ona in gre daljeuser posted image

clock-img

26.08.2009, 09:41

clock-img

baki

pencil-img

3242

haj punce.vidim da čvekate o otroški prehrani.pri nas nimamo problemov.kar mu dam vse poje.zelenjavo, sadje,vse kašice(sadne)zelenjavne še nisem kupla,ker je tudi jst nebi jedla.zelenjavo sama nardim.tk da hvala bogu s tem nimamo problemov.tudi čokolino je,pa navadno mleko,mu že dam.

clock-img

26.08.2009, 09:43

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

jz sm jih kupla u BC k so bli u akciji,..in so res jajc,..sploh ne grejo lepo skupaj,....tko da jih nimam na telh,..ampak mam tepih ta debel,..pa rjuha dam čez če lih bruha pa je,... user posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 09:46

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico....user posted image user posted image

Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikvercuser posted image user posted image

To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no hvala, to besedo sm iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si jo imela na konc jezika a ne???'user posted image user posted image

So what....

clock-img

26.08.2009, 09:47

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Ursa- a tvoj že puza????

So what....

clock-img

26.08.2009, 09:48

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla včeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

So what....

clock-img

26.08.2009, 09:48

clock-img

claud

pencil-img

4036

Tok sm lena.......sm še kr v postli, Larissa na tleh........ma ene čudne pogovore z gosenico....user posted image user posted image

Aja Larissa se je začela kao kobacat...al kako bi se temu rekl..ker gre namreč u rikvercuser posted image user posted image

To še ni kobacanje, to je bolj ODRIVANJE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no hvala, to besedo sm iskalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si jo imela na konc jezika a ne???'user posted image user posted image

Ja pa mam zgleda tok dolg jezik da si jo pol ti najdla tam na rudnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 09:50

clock-img

claud

pencil-img

4036

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šla eri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 26.8.2009 9:51:21 >

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Ok punce hvala vam...bom sla v merkator po njih...
Mihailo ne bo vec bogi ,bo imel dosti prosotra in mami mal vec mira k bo mel vec placa al bom pa se bolj letala user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 09:52

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

vam prilimam posnetek kako kobaca al se odriva (kot pravi mlea) mIHAILO

clock-img

26.08.2009, 09:52

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šlaeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? user posted image  Če je rekla, da bo šla pa ni?????user posted image user posted image

So what....

clock-img

26.08.2009, 09:53

clock-img

claud

pencil-img

4036

No, tkole kuhinja je lepa, sijoča.... Zdaj se bom mogla še na knjižnji regal spravt. Smo zadnjič pri babici pokojni stanovanje pospravljali, pa sem en kup knjig podedovala. Aja pa še gorenjski sklednik s skledami.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj sam rabm nekoga, da mi ga namontira.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Waaa super za knjigeuser posted image ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 09:55

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

clock-img

26.08.2009, 09:55

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Waaa super za knjigeuser posted image ........upam da se najde kakšna zanimiva-da ni sam kuharija in štrikanjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Se tudi to najde..... Sem podedovala eno o domači slovenski kuhinji. user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

26.08.2009, 09:56

clock-img

claud

pencil-img

4036

Saj res črticaa, a nisi rekla, da boš šlaeri v Celovc? A bo kera šla v prihodnje??? Mam ta nov katalog pa bi neko stvar naročila?

Sori ampak temu sm se pa nasmejala........slovenščina mooja doma  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kao včeri. Kako pa bi ti rekla????? user posted image  Če je rekla, da bo šla pa ni?????user posted image user posted image

tricky questinuser posted image user posted image user posted image
A nisi za včeraj rekla da greš v Celovec?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah pa ta moj dolg jezikuser posted image

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image

Faca....user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa bi rada,...jz sm ga tud naročila,..ga še čakam,....a majo kej pametnga,....

clock-img

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Sam tu je ze full zaspan...gremo mal vozickat da bo spal na luftu...se tipkamo..

clock-img

26.08.2009, 09:57

clock-img

claud

pencil-img

4036

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotirat zna tuduser posted image

clock-img

26.08.2009, 09:58

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Mlea a mislis da bo kmalu zacl puzat?z nogicam skoz brca sam v luftuuser posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 09:58

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotirat zna tuduser posted image

kaj topomenuser posted image

clock-img

26.08.2009, 10:00

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem