writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.08.2009, 12:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.08.2009, 12:45

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

kolumbo super da si jih šla pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image je šla še ktera s tabo? Do kdaj pa bodo na morju?

clock-img

26.08.2009, 12:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.08.2009, 12:58

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jaz sem se nakofetkalauser posted image sej ta teden sam še to počnemuser posted image , Žiga je pojedel krompirček in bučko - mjami. Sedaj še za naju z Nejcem kuham kosilo in mal kuhno v red spravlam. 

clock-img

26.08.2009, 13:11

clock-img

claud

pencil-img

4036

maksi ja še kr dojim.....

clock-img

26.08.2009, 13:24

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Punce a katera že dodaja kako kislo smetano v omakico?

clock-img

26.08.2009, 13:24

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DAN

Po kozlalskem dnevu in vročinski noči, smo se učerej ob 10 le odločil d gremo pogledat naše čveke v Valkanelo....lepo vas pozdravljajo, sm jima nesla GIN pa TONIK pa LAŠKO, danes majo zmenek s Sunnny, tko d BALONCY VKLOPI HIDRO GLISER ČE HOČEŠ D BO ŠE ZATE KAJ OSTALOuser posted image

MIHAILO PUZZLE PAZI DA OŠ KUPILA VSE V ENI ŠTACUNI OZ OD ENEGA PROIZVAJALCA, KER RECIMO LUMPI PA UNIKA TOY NE PAŠEJO SKUPAJ, KER SO KONTRA REZANE......jst ti bolj priporočam da kupiš številke ali črke kot une  ki majo še živali....te živali grejo še na par delov, oči od živalio so kr majhne in jih tamali lahko zbašejo v usta. Če pa kje najdeš puzle iz enega kosa - da se vsebina ne razdere še posebej me pa obvesti, ker men gre blazno na živce, ker pol to vse ven leti. 

ok hvala za nasvet...a obstajjao tudi take ko so v enem kosu???mogoc pa se prodajajo kaksno blazino in mi ni treba tega kupovat bom vidla,ko grem v trgovino

clock-img

26.08.2009, 13:28

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

[/quotmihailo je pa tko gledal ,ko sem jedla zdenko sir in sem cist malo pikico dala za probat pa mu je bla vsec ...sam tega ne sme?...danes bom sla iskat kaksne skutice,jogurte..kaksne skutice naj poiscem?

clock-img

26.08.2009, 13:29

clock-img

claud

pencil-img

4036

Ja in za pire krompirček tud....pa tud maslo dam not....

urša če mi na zs pošlješ mail ti pošljem neli o prehrani dojenih otrok-....no lahko tud ostaleuser posted image

clock-img

26.08.2009, 13:31

clock-img

claud

pencil-img

4036

mihailo men so te fruhcverga všeč k so take lahke skutice.....sm pa tud s tisto mu od ljubljanskih mlekarn probala je pa ful taka težka, hitr nasitna

clock-img

26.08.2009, 13:36

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: claud

mihailo men so te fruhcverga všeč k so take lahke skutice.....sm pa tud s tisto mu od ljubljanskih mlekarn probala je pa ful taka težka, hitr nasitna

fruhcverga

a na teh fruhcvergovih pise skutica al kako?nisem nikol gledala in ne vem...ti jaz posljem zsuser posted image

clock-img

26.08.2009, 13:40

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

čao

na hitrco k glih pančka...

sem ji kupila pametnega kuža pa je bla kr 10 min z njim u postlci...
pokupila sem cel muller kašic sadnih in zelenjavnih...pomoje si je blagajničarka misnla kera butasta mama sam frutke daje otroku za jest...ma kupila sem jih za na morje ker se mi ne da dol še s tem ubadat pa kuharček nost u hotel da ga po možnosti še zažgemo

puzzle-se totalno strinjam z kolumbo...če ma katera željo pa voljo jest mam eno tono teh puzzle še od erika, zdej jih ne uporabljam ker mi tamal use razdre pa use vn vrže in je sam nastlamn po celi dnevni mi grejo tolk na živce da se me kr bojijouser posted image ...pa nikar živalc plis ker to je pol nemogoče skp sestavt sem vidla pr babi k jih je kupla....

kile-pišuka moje grejo tud kr še dol...claud še mal pa te ujamem zdej se ustavm na 56

mihailo in evita sta luštkana k strele

brkn-piflarka ena čestitke za 10 ko

pozdravčki nazaj čvekam u valkanelo

maksi-haha a misliš da ti nebi verjel al kajuser posted image

clock-img

26.08.2009, 13:41

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

dominik dons sam spi pa je,....sam sm ga vseen dala v voziček in smo šli mal čez KRanj

zj pa gruntava z mt kaj bo za kosilo,.....

vse zgleda nekako tako da bova imela že naslednji februar stanovanje zaseuser posted image user posted image user posted image ker bosta šla mt in fotr u eno kočo na možjancouser posted image user posted image user posted image

čestitam vsem malčkem za puzanje,...no razen eviti za prvi plesuser posted image  

clock-img

26.08.2009, 13:50

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

črticaa super za stanovanje user posted image user posted image user posted image

tanci in claud jaz vsaki par kil šenkamuser posted image user posted image user posted image

glede puzzlov je pri nam podobno kot pri tanci sam da sem jih ukinila in naštimala blazino k je Nejc ne more raztavt, pa še lažje se čisti

clock-img

26.08.2009, 13:54

clock-img

claud

pencil-img

4036

črticaa super za stanovanje user posted image user posted image user posted image

tanci in claud jaz vsaki par kil šenkamuser posted image user posted image user posted image

glede puzzlov je pri nam podobno kot pri tanci sam da sem jih ukinila in naštimala blazino k je Nejc ne more raztavt, pa še lažje se čisti

Jst jih vzamem 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2009, 13:55

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Claud kam jih pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image aha pa poslala sem ti mail

clock-img

26.08.2009, 13:59

clock-img

claud

pencil-img

4036

urša,mihailo-Imata mail

clock-img

26.08.2009, 14:02

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Claud jaz nisem dobla nobene priponke al pa linkauser posted image

clock-img

26.08.2009, 14:05

clock-img

claud

pencil-img

4036

Poglej še enkrat če je zdj ok

clock-img

26.08.2009, 14:07

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Claud dobila, hvala ti user posted image

clock-img

26.08.2009, 14:09

clock-img

claud

pencil-img

4036

Claud dobila, hvala ti user posted image

Prosimuser posted image

clock-img

26.08.2009, 14:09

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Evo me spet. Sem zrihtala tipkovnico - zdej dela tudi N.

Mihajlo tenks. Če si ti z njim zadovoljna, bomo tudi mi.

Claud - ti pošljem tudi jaz zs.

clock-img

26.08.2009, 14:13

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Kolumbo - super, da si jih šla obiskat. Če boste kaj na zvezi jih pozdravi.

clock-img

26.08.2009, 14:17

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

CLAUD ni mailauser posted image

clock-img

26.08.2009, 14:17

clock-img

claud

pencil-img

4036

maksi tud ti maš že mail

UPAM DA VAM KAJ PRAV PRIDE

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem