writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del

clock-img

11.08.2009, 13:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kolumbo-imaš ZS

kaj pa jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobiš,pa še urši ga bom poslala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj bo pa pisal notuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič pametnegauser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mlea a so že palačinke si mi lušte naredlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jst prnesem krompiruser posted image ....svež k bo še po zemli dišaluser posted image ....aja pa koruzo...je glih tapravauser posted image

kaj pa odojkauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 13:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.08.2009, 13:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.08.2009, 13:46

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

mamo sam bikeuser posted image user posted image user posted image

sej enga bika zavrtimo pa bo tud vrediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 13:49

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Kur pa tut ni, ker tašča ne prenese d bi kdo po dvorišču SRALuser posted image

mi smo včasih kure redil pač piščance pa smo jih mel kr v hlevuuser posted image user posted image user posted image user posted image morš tašči povedat da jih ni treba met na frej..... imamo pa še verjetno mašino za pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 13:49

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

čvekulje

mi smo bli prej uzuni zdele pa oba spita...hana je čist adijo jo morm zdej še uspavat u najini postli...mi ne pusti dihatuser posted image ...
zdele jima kuham pol pa kosilo pa spet ven

uvajanje v vrtec-mi bomo tud prvi teden v septembru na dopustu, tko da začnemo z drugim tednom....nam so pa rekli da če maste dopuste ni panike nej se ne oziramo na 1.9......itak bosta pa samo dva nova v tej skupini, se pravi erik pa ena punčka ostali so pa že od lani

morje-pšuka ste čist naspidirane...kar za cel teden greste babe zmešaneuser posted image ...ja takrat smo glih tud mi na dopustu...drgač bi pa za kak dan prišla

clock-img

11.08.2009, 13:51

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy hvala za sporočilo user posted image

clock-img

11.08.2009, 13:51

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čvekulje

mi smo bli prej uzuni zdele pa oba spita...hana je čist adijo jo morm zdej še uspavat u najini postli...mi ne pusti dihatuser posted image ...
zdele jima kuham pol pa kosilo pa spet ven

uvajanje v vrtec-mi bomo tud prvi teden v septembru na dopustu, tko da začnemo z drugim tednom....nam so pa rekli da če maste dopuste ni panike nej se ne oziramo na 1.9......itak bosta pa samo dva nova v tej skupini, se pravi erik pa ena punčka ostali so pa že od lani

morje-pšuka ste čist naspidirane...kar za cel teden greste babe zmešaneuser posted image ...ja takrat smo glih tud mi na dopustu...drgač bi pa za kak dan prišla

sej lahko me k tebi pridemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 13:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.08.2009, 14:01

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

JST MAM TASTAR VOUCHER SKOPIRAN BO MOGOČE ŠE POTEGNUuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
dej prlette res...mi smo rezerviral družinsko sobo, evo samo še naplatim i sve je naređenouser posted image ali nešto tako....

kolumbo sem rezervirala prek neke hrvaške agencije...so mal cenejši pa še ful prijazni

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

kaj je to?

clock-img

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

kaj je to?

prolaznicauser posted image

clock-img

11.08.2009, 14:02

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

aja prej nisem dokončala smo rezerviral družinsko sobo tako da mamo ful placa za slepe potnikeuser posted image

clock-img

11.08.2009, 14:04

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Vceraj sva sla z atijem parkirat kamion..user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
pa novi stolcek ..
user posted image

clock-img

11.08.2009, 14:07

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Mihailo kak cukkrček je user posted image

clock-img

11.08.2009, 14:08

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mihailo-luštne slikice

babe a ste za en čvek v četrtek...a bi se kje mal doble...

clock-img

11.08.2009, 14:08

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

tanci a se dobimo na gibi gibu v Kranju?

clock-img

11.08.2009, 14:09

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

ej rešitev logističnih problemov...pa sej mihailo ma kamion kwa zdej bluzite z vozički pa marelami pa placom...not nas nabaše use uzad u cerado pa piči miško

clock-img

11.08.2009, 14:09

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sem predlagala lokacijo user posted image user posted image user posted image user posted image je pa fino k se naši ta veliki otroci lahko igrajo me pa čvekamouser posted image

kaj pravte

clock-img

11.08.2009, 14:10

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kje je to? kranja ne poznam drgač pa lohk ja

clock-img

11.08.2009, 14:10

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

pa kaj imate vedno tako oddaljene lokacijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne da mi je težko sam če bi rekle kje v okolici lj mi je vseeno mal bliže al pa domžale..... vedno sem tista k se morem od daleč vozituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 14:11

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ej rešitev logističnih problemov...pa sej mihailo ma kamion kwa zdej bluzite z vozički pa marelami pa placom...not nas nabaše use uzad u cerado pa piči miško

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem