cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 2009 - part. III

clock-img

29.08.2009, 09:05

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Dobro jutro!

pupček: upam da je že za tabo! user posted image user posted image

Jaz sem danes spet dobro spala. user posted image Lulanje me niti ne moti tako (grem cca 4x) vendar se sploh ne zbrihtam, tako da takoj zaspim nazaj. zaradi rok sem se pa navadila, da me pač bolijo. če me bolj se moram mal premaknit pa je mogoče bolje drugače se pa da spat tudi če roke bolijo. Samo potem ko vstajam moram pazit, da se ne uprem nanje, ker me ne bi držale in bi šla na nos.

Meni pa danes prav paše, ko je cel dan user posted image doma. Da ne bom pri Katarini samo MAMI, MAMI, MAMI... user posted image

drugače gremo pa ob 11ih na piknik- tako da mi ne bo treba kuhat user posted image user posted image .

Uživajte in pridno rojevajte tiste, ki imate to za danes v planu user posted image .

porodni načrt- jaz imam podobnega oziroma skoraj istega kot Bety user posted image . nič ne bomo pisali user posted image .

clock-img

29.08.2009, 09:09

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jaz tudi nimam porodnega načrta....naj čimprej pride ven pa bo user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 09:09

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Pri nas bo pa dežuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 09:11

clock-img

veselka

pencil-img

1527

jeeeeeeeeeee, dež prihajauser posted image user posted image user posted image sam da ne bo te ubijajoče vročine user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

clock-img

29.08.2009, 09:11

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

joj kepica blagor vam, pri nas pa še nič kej ne kaže, je sicer mal oblačno, samo soparno za pop...user posted image

Jest bi tud dežek...vsaj da mal pada, sej ne rabim neviht

clock-img

29.08.2009, 09:16

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Pri nas je 21 stopinj in čisto črno. Vsak čas bo začelo padat. Ga pošljem še k vam malouser posted image

clock-img

29.08.2009, 09:17

clock-img

polari

pencil-img

501

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Pri nas je 21 stopinj in čisto črno. Vsak čas bo začelo padat. Ga pošljem še k vam malouser posted image

Kepica, od kod si? Pošlji ga še malo na štajersko....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

clock-img

29.08.2009, 09:17

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Dobro jutro

wiiiiiiiiiiiiiiiii pupček gooo... Sicer pa upam pesti da je že za tabo in da ste že spoznali novega družinskega člana user posted image user posted image

Porodni načrt
- sem brala v knjigi ja in videla kako približno izgleda ker je kot en primer notr napisan... Ampak ga ne rabim... Če mi kaj ne bo OK bom že povedala in se bomo tam zmenili saj zato so pa tam... Mam pa samo željo rodit čim hitreje in lahko user posted image user posted image ... No kakorkoli se bo že izteklo samo da bo najina punca končno z namauser posted image

Ohladitve so prišle... Joj kako je fino... Čakam če bo kaj dežja pa nič še ne kaže na to je pa lepo oblačno in frišno... user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 09:23

clock-img

kepica

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Kepica, od kod si? Pošlji ga še malo na štajersko....user posted image

Gorenjskauser posted image

baby blue nič ne gre dež pri vasuser posted image Pa se mi zdi,da tole z vašega konca prihaja... Potem se je verjetno kje vmes skuhalo.

clock-img

29.08.2009, 09:25

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

veselka a bo danes user posted image

kako je soparno, komi peš s psom do trgovine pa nazaj user posted image
upam da ne bo neviht, samo rahel dež da mal ohladi.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

29.08.2009, 09:33

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

kepica je že začelo deževati ja... Sem malo prehitro rekla... user posted image user posted image Sicer ni hudo ampak je pa mokro vse... Bomo videli kaj bo čez dan je pa prav fino

clock-img

29.08.2009, 09:39

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tudi pri nas že padauser posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 09:43

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Jap je prav prijetno... Še naši v trebuščku je prijetno ker že od navsezgodaj lepo razteguje svoje nogice ali rokice user posted image user posted image Ni zelo vročinski tip tako kot mami ne user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 09:50

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

Hojla souser posted image še zaenkratuser posted image

Tale septembrska zgodba se pa res odvija kot kakšna akcijauser posted image Pupček upam, da že držiš v rokah svoj mali zakladekuser posted image .

Pri nam tudi nič ne kaže da bo kaj dežja.... pa bi bilo faaaaaajn.

Sama imam isti porodni načrt kot Betyuser posted image , sicer pa mislim, da bi kar vsaka rada tazgauser posted image .

clock-img

29.08.2009, 09:52

clock-img

vila MaLiNa

pencil-img

941

Aja.... zdej gre že moji tašči na živce, ko jo vsi sprašujejo, če je že kaj in kdaj bouser posted image . Pa jim pravi, da saj še ni september... pa je zelo potrpežljiva ženskauser posted image . No mene se v glavnem ne upajo več klicatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 10:10

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

Pri nas se je tudi že spraševanje začelo ja... Pismo no saj ko bo jih bomo že obvestili ne pa da zdej stalno sprašujejo če je že kaj novega user posted image

clock-img

29.08.2009, 10:22

clock-img

jullie

pencil-img

665

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jeeeeeeeeeee, dež prihajauser posted image user posted image user posted image sam da ne bo te ubijajoče vročine user posted image user posted image

..pri nas pa prijetno piha in to mi je dovolj... imamo popoldan zabavo in ne bo ravno fajn, če bo dež... napovedujejo pa celo močne nevihte s točo...user posted image

..veselka držim pesti, da bo akcijauser posted image ..

clock-img

29.08.2009, 10:23

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

veselka jst tud stiskam pesti zate...user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 10:27

clock-img

altaja

pencil-img

1043

Samo da se javim... 1 dan po PDP...stanje nespremenjeno user posted image

O tem spraševanju sem že včeraj pisala...in se je zgodilo, da zdaj sprašujejo mojo sestro ker vejo da gre men to na živce user posted image . Pa sej je ful bedno da tko čutim ker jih u bistvu razumem. Prjatli in vse ki naju majo radi tudi nestrpno pričakujejo in čakajo in jih zanima kaj oz če že kaj dogaja. In vesela sem če me pokliče kaka prjatlca da mau počvekamo, ampak včeraj je blo pa preveč teh klicev in preveč istih vprašanj tko da sem bla kar tečna. No, itak sem ignorilala klice... Sploh ker si sama najbolj želim spoznati mojga falotka. Po drugi strani pa si mislim, da bodo vsi vse zvedl taprav cajt.

Mah.. sej bo...

Kje je Tulpek? Na makedamu? user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

clock-img

29.08.2009, 10:30

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Dobro jutro punce

Pa imamo spet eno v Puser posted image

Pupcek je ob 1:50 sporočila:
Odtekla mi je voda. Sva v P. Držite pesti. Pupček

Dajmo Pupčekuser posted image user posted image user posted image Upam, da se že crkljateuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 10:33

clock-img

Lubenička

pencil-img

449

Pozdravljene!!

No...pa imamo ohladitve user posted image user posted image a ne Tanik? Sem ti jih obljubila user posted image

Pupček, če bi ti kej mene in Bety poslušala...hahahaha...
Držim pesti, da je vse OK in da že cartaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

clock-img

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

A je Tulpek kaj zvilo, ker je še ni tukajuser posted image

Tulpek nima problemov v spanjem user posted image . To se lahko začnete spraševat, če me do 11ih ni na FB, tukaj pa do 12ih user posted image .

clock-img

clock-img

Bety11

pencil-img

736

Dež padaaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image

Tulpek....Če ni računalnik ven vrglo, je v porodni....user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2009, 10:34

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

O, js sm pa zdele imela dva močnejša vodena izcedka, mam še trenerko mokro. ko bi vsaj to kej blo user posted image

Wuiii user posted image , pa vsem se nekaj dogaja, meni pa nič user posted image user posted image .

clock-img

29.08.2009, 10:36

clock-img

Lubenička

pencil-img

449

Tulpek, altaja...jutri je vajin dan...še mal user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem