jaz se pa že veselim jutrišnjega dne, ko gremo po vsej verjetnosti domov.
moja pikica je super. jutri ji sicer ponovijo UZ sečil na poln mehurček, pa še enkrat kontrolirajo bilirubin, ker se jim zdi malo rumena, samo rezultati so skos ok. UZ drugače ni pokazal nobene posebnosti, vse naj bi bilo ok, samo radi bi še na poln mehur pogledali. in če bo vse ok, imamo samo kontrolni UZ po 1 mesecu starosti, da se stanje še 1x preveri
je pa moja rožica dons protestno polulala med.sestro
, ki je zgolj hotela previt pokakano rito in mamici še 1x pokazat, kako previt. sluh imamo tudi super.
jaz sem tudi že skoraj BP, malo me še spodaj boli, ampak ker nisem šivana ni panika. dobivam železove tablete, ker je bil moj hemoglobin po porodu 108, ampak danes je bil že 116. malo me glava boli od prešpikanega hrbta.
se pa z mojo rožico kr precej dojiva, trenutno traja po 20 min (na 2 uri, ali še manj), ker pol zaspi na moji joškici in je ne zbudiš in prepričaš, da bi še kej vlekla. je pa po 5 min, ko jo dam v posteljico dostikrat spet jok in jo lahko spet dam na hranjenje in v drugo potem dokončno zaspi. mene pa tako prsi bolijo. tko da jutri skočim po črpalko, pa obvezno nov modrc, ker imam ogormne joške.