Dobro jutro.....
Prebrala sem več slabih novic kot dobrih....
....Ali bomo kdaj izvedeli, kaj se je pravzaprav zgodilo pri Kepici in njenem sinku????? Sepsa kar tako, ko so že par dni bili doma?!?!
Sepsa pomeni zastrupitev krvi.....Od koga???Zakaj??? Kako pa je ona pogruntala, da gre za sepso???? Je otrok imel vročino, krče????
Prav žalsotno vse skupaj.....
Glede vaših odgovorov na moj zadnji post ne bom dajala komentarjev....Zdi se mi, da sem povedala dovolj...
Nikakor pa s svojimi besedami nisem želela reči, da so nekatere mamice nesposobne, krute.....TO NE!!!!!
Zakaj so nekatere to tako razumele, pa je problem v njih in ne mojih besedah....
Vedno povdarim, da so mamice edine, ki točno vedo, kaj njihov otrok rabi in potrebuje....
Moj pregled....hmmmm...Kaj pa vem, če sem sploh bila na pregledu....Pritisk mi ni mogla izmeriti in šele četrti poskus je pokazal 90/35....Madona, kaj sem že mrtva ali kaj?!?!.
..Pa sem ji rekla, da ta njihov aparat ni v redu in naj pusti to vse skupaj.....Sleči se mi ni bilo treba, samo na UZ sem šla, pogledal je srce otroka in rekel, da itak ne more nič ugotavljati z UZ-jem, dol pa ne sme drezati...
.Otrok je obrnjen na glavico, kar sem že sama čutila.....
......In tako, vse skupaj nič....Edino, čudno obnašanje je bilo, ko mi je nekaj trebuh prtipaval, meril...in na koncu rekel, da naj pričakujem velikega otroka....Se mi je zdelo, da ta trebuh ne more biti normalen...
...
Ne skrbi me veliki otrok in jaz samo upam, da bo vse OK.....
Čez 15 dni je rekel da grem na CTG....Nisem dobila ne napotnice in ne napotkov, kako naj to naredim....Kar grem v P in rečem, da je zdaj pa čas za CTG....
.....noro.....
O tem bom premišljevala čez 15 dni.....
V branje vam priporočam en link.....http://med.over.net/forum5/read.php?46,1574212,1574212#msg-1574212
Če se ne odpre ta link, pa poglejte na forumu med.over.net pod pediatrijo, kjer je veliko dobrih napotkov...
Vse naj naj vama želim....