Dober večer! Zdaj, ko je lažje za dihat, se malo javim....
Recepti: ta nutella torta je dobra za umret!!! Jaz jo dostikrat naredim in vedno jo pohvalijo.....ja, na kulinariki majo dobre recepte...jaz sem si sicer na dom naročla pakete-recepte in sem jih dobivala kar nekaj časa, pa mam kar lepo zalogo zaenkrat. Zdaj sem sicer prekinla, ker jih ne rabim več z asedaj, so pa fajni.....pa jaz glih nisem neka kuharica, delam bolj tiste 'lahke'...
Nepoznana: HVALA, HVALA, danes sem šla v H&M in sem dobila ono DEKICO!!!
Vzela pa sem rjavo-modro. In je taaaaaaaaaaaaaaaaak cart!!!
Jo grem kar oprat.....ne vem, če ne bom kar jaz z njo spala, haha
TiaŽan:
vse naj naj...
Larilu, hvala za recepte, bo treba sprobat....
Kepica, držim pesti tudi jaz
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Je bil pa živahen ko vragec. Parkrat je tako zakolovratu v sondo da se je namesto utripa slišalo šumenje - kobacanje. Je še sestra rekla da tale je pa živahen . Ja, je mogu pokazat kaj zna. Ma al ni nič na miru, skos se guzi.
Kak dobro

! Pikec mali......jaz že tak komaj čakam, da vidim mojega

, ki se tudi tak premetava not!!!
Tortni model: ne spomnim se, katera je vprašala. Jaz mam model 30cm, pa bi rada imela manjšega, ker mi pride kar nizka torta...
Jaz sem pa zdaj kar dobla voljo do kuhanja in pečenja. Mislim, da zatto, ker sem doma cel dan in ne več v službi. Prej se mi res ni dalo nič delat, ko sem prišla domov, zdaj pa pridno kuham vsaki dan, pa spečem kaj. jutri bom verjetno naredila muffine. Kupim sicer tiste v škatli-'instant', ko samo prašek in nekaj sestavin skup zmešaš in daš v papirčke pečt, če pa ne vem sama naredit mase....nisem še pogledala nič po kulinariki....mi je tisto tak lahko. Samo skup zmečeš in zmiksaš....verjetno glih ni nevemkak zdravo, pa dobro....takintak so prava kalorična bomba, ampak včasih si jih moram privoščit!
Kak je blo danes fajn v Mb. Sma šla najprej v H&M v mesto, pa seveda nimajo nič za

, poč sma šla v C&A, tam majo blazno poceni bodije-2,90€, bom vidla, kak se obnesejo, sem dva kupla, da sprobam. Pa ostale kompleteke majo tudi ful ful lušne, pa cenejši so kot recimo BC ali Pikapolonica. No, potem pa sma se še zapeljala v Europarka v H&M in tam sem kpla še kapice in DEKICO!!!!! Kar nisem prišla k sebi, tak je luškana, hehe
Zdaj pa sma rekla, da je res dovolj zaenkrat, pa rajši kasneje grema dokupovat stvari, ko bomo vidli, kako številko bomo rabli..... če dobivam take različne inf. - eni pravijo, da 50 absolutno ne, da 56 sigurno na začetku al pa celo 62....te pa ne vem....56 mam v glavnem za začetek nekaj malega, pa bom rajši pol dokupla po potrebi.....
Jooooj, zdaj pa moram it, grem iz omare potegnit voziček-onega s košaro za prve mesece, pa ga malo spucam in pregledam....
Se opravičujem, da sem se tak razpisala....

take volje sem glih...
Pa še slikica sobice oz. koteka, kjer sta trenutno košarica in previjalna, zraven pa so omare:
Tako pa izgleda naša košarica: