Evo, nam so pa pred kakšno urico postavili omare, jutri pa jih veselo začnemo polnit z vso kramo, ki smo jo imeli prej v sobici, ki smo jo sedaj uredili za našega novega člana. Se že zelo veselim, da bo končno vse pospravljeno, ker sem že sita, da moram gledat, kje hodim, spalnice so polne, kar me še bolj nervira. Tako da bo jutri akcija na polno, da se vse pospravi, naslednji teden pa še čiščenje, potem pa upam, da smo zaključili.
Sem pa danes pokasirala otrdevanmje trebuha. Kakšno uro je že čisto trd, tako, da sem se sedajlle samo na hitro malo oglasila, potem pa grem raje v ležečki, da me kaj ne popade.
Frizer tudi mene čaka naslednji teden. Sem že čist nestrpna, ker imam že kar grd narastek in ne bi šla rada z njim rodit.
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
Mi je pravila da ko je njej doma voda odtekla da je šla še pod tuš pa da si je noge brila
Moja prijateljica si je šla med popadki še lase umivat, pa jo je tako začelo navijat, da je šla z mokrimi lasmi v P
Ena druga prijateljica si je pa nekaj dni pred PDP vsak dan lase umivala, da jo ne bi kaj presenetilo
Evo, letim v ležečki. Želim vam hladno in prespano noč