jutro,
rjav izcedek imam še kar, ampak je danes že svetlejši, pa dosti bolj sluzast je, kot običajen bel. a bi to lahko bil čep? prebrala sem v knjigi, da se lahko olušči tudi do 6 tednov pred porodom, ne vem pa a moraš bit za čep že kej odprt. sicer, če si na G pregledu še zaprt, se verjetno lahko kej hitro zgodi, da se začneš odpirat? v glavnem, boli me nič,
je še vedno zelo aktivna, tko da ne bi kakega haloja zganjala.
masiranje presredka izvajam. pač če obstaja vsaj kakšna mejhna možnost, da pomaga, zakaj pa ne. če pa ne bo, pa vsaj vem, da sem kej probala narest, da bi blo mehkejše.
malinov čaj no tuki pa nisem tolk pridna. če spijem, spijem 1 šalco na dan, ampak večinoma kr pozabim. verjetno mi ne gre čaj skupaj s tole vročino
ponoči sva se z
spravila proti enemu vrhu (z avtom!!) tukaj blizu gledat zvezde, no moj je fotografiral, mani pa je naštimal armaflekse in spalko in sem ležala in gledala v nebo, no na koncu tud malo zaspala. se je pa dobro vidla mlečna cesta, pa 3 utrinke sem videla
. blo nama je ful lepo. sam lulat je blo pa težko v naravi, ker ne morem zarad hlač dat noge tolk narazen ob počepu, da bi moj trebuh šel med noge in bi zadost počepnila in je bla cela akrobacija
, pa tema, pa da se ne bi po hlačah polulala, tko da sem šla samo 1x, pol sm pa rajš držala do doma