IZVIRNO SPOROČILO: lala.
Oh, a res? Mislim da ne
Raziskave? Prosim, pokaži mi kakšen kredibilen vir, da je meso nujno potrebno za razvoj.
Ja raziskave, ki se čez nekaj let vedno pokažejo za neresnične in se vračajo k prvotnemu kmečkemu razmišljanju.
Kakšen kredibilen vir? Moja hčera je dokaz , ko smo ji z rdečim mesom dvignili raven železa v krvi, ker zelenjava ni bila dovolj. Stara je bila 6mes. Mogoče je kateremu dovolj temnozelena zelenjava, rdeča pesa ipd....naši pa ni bilo. Potem bo najbrž nekaj na tem. Ja, bila je še druga možnost...železove tablete, pa raje dam otroku meso, kot pa tablete.
Pa še nekaj sem se spomnila, ko sem že pri tabletah. Tu gor sem pred kratkim prebrala, pa nisem imela časa odgovorit. Ena RR-ovka je napisala, da s sadjem ne dobimo dovolj vitaminov, da so tablete tiste, ki nam jih dajo dovolj......pa ni je raziskave, ki bi me v to prepričal, ravnotako, da meso ni potrebno. Beljakovine iz mesani možno nadomestit z nobenim nadomestkom.
vsaka hrana je zdrava v mejah normale, tako tudi meso. Če se boš napr. korenčka prenajedala, bo tvoja koža oranžna. Ali pitje alkohola...če spiješ deci rdečega, pa imaš nizek pritisk, ti bo pomagalo ga malo dvignit, če ga boš pa spila 2 litra, pa veš kaj bo....to je ta preprosta kmečka logika, ki definitivno ni zgrešena.