cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI

clock-img

28.09.2009, 09:28

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Sam tok da vam sporočim grejemo 2 pingvinčka,imam svoj ciklus brez zdravil.Počutje še nikol tok dobro.Sicer me špika v jajčniku ampak recmo da to spada zraven,...Drgač prebava nikol boljša,...

Test mamo 12.10.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Drugače pa tudi jaz nestrpno čakam sms od Aquice. ja mela uro komej ob 9h, tako da upam da bo kmalu sporočila vesele novičke user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

28.09.2009, 09:53

clock-img

johnie

pencil-img

41

Pozdravček!
Ker nikakor ne uspem priti zraven, samo na kratko. Hvala vsem za čestitke.
Aja, pa tudi tokrat brez rahlih krvavitev (izcedkov) ni šlo, tako za vzpodbudo, ko boste negotove kot sem bila jaz.

Držim pesti da tudi vam čimprej uspe.

S* naj ti čas do pluska čimhitreje mine.

clock-img

28.09.2009, 10:03

clock-img

Anonimen

zarjauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednja dva eskimčka bosta zmagovalna, boš videla.

shuki, lepo je slišat, da ste doma in da vam gre dobro!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bozza, čestitke za začetek akcije!! Končno!! user posted image

arneja, še dvakrat greš spat, pol pa lulaš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

cukica, lepo grej svoja eskimčka, čez 14 dni pa en velik +!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua, držim pesti!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene še vedno neki hecajo krvavi izcedki. Včeraj sem sicer vzela zadnjo tableto dabrostona, tako, da sedaj se kar naj vlije. user posted image

clock-img

28.09.2009, 10:19

clock-img

kleja80

pencil-img

13

Pozdravljene punce,

najprej si zaslužite risnično pohvalo za tako uspešen forum. Od vas sem izvedela že veliko, želim si pa še več, zato sem se odločila da se vam aktivno pridružim. Še prej pa bi rada čestiala novim in starim nosečkam in en velik user posted image user posted image tistim, ki jim tokrat ni uspelo.

Sedaj pa o meni - Sem sicer že tretjič v postopku ivf. pri dr. Rešu. Tokrat sem imela kar veliko dozo, in sicer suprefact + merional 4 ampule. Kljub temu sem pridelala le 2 celici. Na veeeeliko srečo sta se obe oplodili in me pridno počakali na ET, ki je bil 18.9. Test imam 2.10. No toliko za statstiko.

Sedaj pa k težavi user posted image . Ker sem po naravi zelo nestrpna, sem s testom pohitela in ga delala že v soboto, kar bi bilo 8 dan po ET (najbrž me boste nekaere razumele user posted image ). Na veliko presenečenje je bil test potitiven user posted image , sumljivo mi je bilo le, da je bila druga črtica po le 8 dneh tako izrazita. Žal je veselje trajalo zelo kratek čas, moji dvomi pa so se uresničili. V navodilih nmareč piše, da predčasen test lahko pokaže lažno pozitiven rezulat, če je prisoten Pregnyl v urinu (stop injekcija). In svet se mi je ponovno zrušil (že tretjič). Od sobote sem čisto na tleh, tako me je strah ponovnega neuspeha. Nase sem takooooo jezna, da nisem mogla počakat do uradnega test-datuma. Sedaj živim v stresu in nesigurnosti - vse to bi si lahko prišparala z malo več pameti.

No, toliko za danes, pa lep pozdrav vsem!

Kleja

clock-img

28.09.2009, 11:09

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ciaooouser posted image
Kleja80, hvala enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Žal je res + od Preginyla tudi jaz sem ostala šokirana, ko sem zagledala +user posted image - ampak je res zelo lep občutekuser posted image
Bo treba počakat krvni....
Cukica, koooončno, smo že bile v skrbeh, da kam si zginilauser posted image DRŽIM PESTKEuser posted image
Lana70, lavjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič šibam naprej.....
Uživajteuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

28.09.2009, 11:19

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Evo še mal stimulacije user posted image

user posted image

Bebiii - te bom po riti, a si že test delala?

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

clock-img

28.09.2009, 11:28

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Tomiiiiii, cukerček,wiiiiiiiii, čim več takih lepih fotkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image če nebi delala testka, bi mi bilo sigurno žal, ker če mi pritečeuser posted image  imam vsaj spominčekuser posted image - TO JE SAMO ZA MOJ KOLENDARČEKuser posted image

clock-img

28.09.2009, 11:51

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image  sem res mislila, da bo user posted image

Zarči a si ponovila test? user posted image user posted image user posted image

Naska vse najboljše user posted image user posted image

S* user posted image  user posted image  user posted image  res lepo število celic. Upam, da si bolje user posted image

Cukica lepo grej pingota user posted image  user posted image  user posted image

Šuki RTI user posted image user posted image user posted image

Bozza uspešen štart ti želim user posted image  user posted image  user posted image

Arnejči še malo pa bo plusek user posted image  user posted image

Daisy23 žal mi je, da spet ni uspelo user posted image . Na tvojem mestu bi probala izboljšati kvaliteto in kvantiteto jajčnih celic s Cell defense, 7 keto dheo, Maco...preden se odločiš za naslednji korak.
Za darovane celice se mi zdi, da je posebna tema na MONu. Nekje smo imele ta link. Mogoče se bo Mišmiš spomnila kje je.

Mišmišu naredi izpit user posted image user posted image

Sunia čestitam user posted image  user posted image  user posted image

Lučka, zlata ribica lepo vaju je videti user posted image

Sonči, Blanči, Reby hvala za stimulacijo user posted image .

Kleja, Bebiii stopka je lahko prisotna do 14 dni. Torej ko mine teh 14 dni lahko ponovita test in če bo še vedno user posted image user posted image  bo kar držalo user posted image  user posted image  user posted image . Če pa ne bo, še ne vržt puške v koruzo, ker je lahko še prezgodaj.

Vsem neimenovanim objemčka in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

28.09.2009, 12:15

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Gigi stimulacija kadar hočešuser posted image Stajco pa potem zate šparamuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

28.09.2009, 12:42

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Gigi stimulacija kadar hočešuser posted image Stajco pa potem zate šparamuser posted image

Srce moje zlato user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 13:19

clock-img

Anonimen

še vedno nič novičk od aque?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 13:22

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

bom jutri zjutraj, čeprav še kr fajn krvavim. Joške me bolijo še kr za znoret.upam, da vsaj te tud neg. rezultatu ostanejo še naprej takeuser posted image . Malo se moram hecat, ker če ne me bo pobralouser posted image . Moj je čist gotov, revček se tolk sekira, da bom znova kako grozo dala skoz.

Pa ti srce? Te rufnem jutri kr iz šihta, a prav?

Horny Teddy

clock-img

28.09.2009, 13:24

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Naska vse najboljše user posted image user posted image

S* user posted image  user posted image  user posted image  res lepo število celic. Upam, da si bolje user posted image

Cukica lepo grej pingota user posted image  user posted image  user posted image

Bozza uspešen štart ti želim user posted image  user posted image  user posted image

Arnejči še malo pa bo plusek user posted image  user posted image

Mišmišu naredi izpit user posted image user posted image

Sunia čestitam user posted image  user posted image  user posted image

malo se bom prišlepala, kr je tolk dobro vse napisano...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.09.2009, 13:29

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

še vedno nič novičk od aque?? user posted image user posted image user posted image

Tolk mi je težko sporočat slabe novice user posted image
Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi.

Aqua bo naslednjič ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 13:29

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

bom jutri zjutraj, čeprav še kr fajn krvavim. Joške me bolijo še kr za znoret.upam, da vsaj te tud neg. rezultatu ostanejo še naprej takeuser posted image . Malo se moram hecat, ker če ne me bo pobralouser posted image . Moj je čist gotov, revček se tolk sekira, da bom znova kako grozo dala skoz.

Pa ti srce? Te rufnem jutri kr iz šihta, a prav?

Može user posted image

clock-img

28.09.2009, 13:34

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

Celice se niso oplodile. Ata pravi, da bo naslednjič drugače zastavil. Več bo Aquica napisala, ko se oglasi.

Aqua bo naslednjič ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  aqui, upam, da bo naslednjič več sreče

clock-img

28.09.2009, 13:35

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

pa ne no.....Ob takem mi sploh vedno besed zmanjka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.09.2009, 13:38

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Aquiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 13:40

clock-img

metuljci

pencil-img

212

eh ne nooo user posted image

aqua user posted image

clock-img

28.09.2009, 13:46

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Evo še mal stimulacije user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.09.2009, 14:14

clock-img

palcica_

pencil-img

91

Pozdravljene!

Spet vprašanje user posted image .
Kolk časa ste čakale oz. so vaši možje čakali na spermiogram v LJ? Jaz sem ga danes naročila, pa ga je komaj 18.11.?

clock-img

28.09.2009, 14:24

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Palčica za LJ ne vem, midva sva v MB čakala en teden.

Horny Teddy

clock-img

28.09.2009, 14:35

clock-img

Anonimen

Kleja,

jaz sem naredila test 8. dan in je bil +. To je bilo 14 dni po stopki. Rahla črtica, ampak vidna, če narediš čez par dni še enkrat in bo črtica še vedno tam si zagotovo noseča. 14 dni po ET pa zeloooooo vidna črtica. Stopka naj bi se prečistilal v 10 dneh po injeciranju. Izračunaj...

Jaz sem čutila krče 3. in 4. dan po ET, takrat pa so me tudi vsak dan močneje bolele prsi. Postala sem tudi zelo čustvena, bilo je res noro, ampak sem sklepala, da gre za hormone, ki sem jih prejemala, ampak po drugi strani mi je nekaj pravilo, da to ni to, ker bi me sicer že prej zvilo. Še enkrat naredi test!!! Če dva dni zaporedoma ugledaš rahlo črtico, če zelo zgodaj delaš test, ti je po mojem uspelo!!!

Jaz bi si upala trditi, da ti je uspelo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 14:35

clock-img

dysan

pencil-img

408

ojej grozno, aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

clock-img

28.09.2009, 14:42

clock-img

dysan

pencil-img

408

Ojla drage moje...

Moje današnje poročilo UZka je tud katastrofalno, kr ne morem verjet user posted image user posted image user posted image ne levo ne desno nimam nič foliklov user posted image

A je že katera imela tak?

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem